reklama
K
karol_in-a
Gość
zzagubiona ja nigdy w życiu kawy nie wypiłam, a mam już prawie 30 latek
no a coca-colę uywielbiam
staram się pić mniej, ale całkowicie nie ograniczyłam. tylko piję tą lajt albo zero, bo ta zwykła jest dla mnie za slodka 
muszę się o wszystko zapytać lekarza na wizycie
muszę się o wszystko zapytać lekarza na wizycie
Z
zZagubiona
Gość
zabroni ci jak nic ta bez cukru ma wiecej kofeiny musisz pamietac o tym
ehh musze ulozyc sobie jadlospis na tydzien i liste zrobic co musze kupic ehh jak ja tego nie lubieee
ehh musze ulozyc sobie jadlospis na tydzien i liste zrobic co musze kupic ehh jak ja tego nie lubieee
gosiulek73
mama K&K&A
i ma sztuczne słodziki które są gorsze od cukru i bardzo niebezpieczne.
K
karol_in-a
Gość
ale mnie straszycie...
((
wszystko jest niebezpieczne- tylko trzeba zachować zdrowy rozsądek.
idę po wodę
((
a lekarz zapytam
wszystko jest niebezpieczne- tylko trzeba zachować zdrowy rozsądek.
idę po wodę
a lekarz zapytam
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
KAROLCIU jeszcze wszystko przed toba ja kawe zaczelam pic w wieku 32 l :-) piwo wypilam jak mialam 35 l :-) a papieroska to do dzisiaj nie sprobowalam :-) a z ta cola to nie wiadomo jak karolcia jest juz do niej przyzwyczajona to nagle odstawic sie nie da a w malej ilosci mozna w takim przypadku moja ciocia jak zachorowala na r..........a :-( lekarz az wrecz zabronil jej rzucic palenie bo to zbyt duze obciazenie dla organizmu
A prawda jest taka ze w ciazy mozna wszystko jesc pic ( no poza alkoholem oczywiscie) ale w malych rozmiarach bo przytyc 30kg to nie przyjemne i dla mamy i malenstwa .Ja z pierwszym synem tylko sobie pofolgowalam i przyszlo jak nic 17kg a z pozostala 3 to tylko 10kg
A prawda jest taka ze w ciazy mozna wszystko jesc pic ( no poza alkoholem oczywiscie) ale w malych rozmiarach bo przytyc 30kg to nie przyjemne i dla mamy i malenstwa .Ja z pierwszym synem tylko sobie pofolgowalam i przyszlo jak nic 17kg a z pozostala 3 to tylko 10kg
Ostatnia edycja:
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kobitki!!!
Losiczka wróciłaś! I jak mogłaś Nas zostawić na tak długo!!! I dziękuję Twojemu M za spontanka, bo przynajmniej wróciłaś
Trzymam kciuki za TO, i za TO
Jane ja też uwielbiam Usta Usta, i o ile pamiętam, Julia zostaje mamą, więc już nie becz
Zagubiona mojej sis też sie cukrzyca przyplątała w ciąży i kłóć się musiała, ale na szczeście po porodzie ani ona, ani mały już jej nie mieli!
U mnie 30dc @ brak
Losiczka wróciłaś! I jak mogłaś Nas zostawić na tak długo!!! I dziękuję Twojemu M za spontanka, bo przynajmniej wróciłaś

Jane ja też uwielbiam Usta Usta, i o ile pamiętam, Julia zostaje mamą, więc już nie becz

Zagubiona mojej sis też sie cukrzyca przyplątała w ciąży i kłóć się musiała, ale na szczeście po porodzie ani ona, ani mały już jej nie mieli!
U mnie 30dc @ brak

K
karol_in-a
Gość
wiewióra ja Cię normalnie uwielbiam!!! tylko dlaczego Ty tak długo kazalaś na siebie czekać???
ja jestem zdania, że nie ma co panikować, bo wszystko w nadmiarze szkodzi (nawet witaminy) i należy wszystko wyważyć...
za chwilkę się okaże, że będe sama piekła chleb i ubijać masło, robić ser i jeść tylko wyhodowane u siebie warzywa i mięso, bo wszystko ma konserwanty- delmy i te inne, pomidory o tej porze roku i ser żółty w cenie 13 zł za kg ma wiecej konserwantów i chemii w sobie niż mleka i sera
))
ja wiem, że gazowane i sztuczne na maksa napoje nie są zdrowe i bez ciąży, ale... mi pobudzają trawienie jak jestem mocno obżarta.
co do gwałtownego odstawiania- też słyszałam że się nie powinno. znajoma jak była w pierwszej w życiu ciąży i to jeszcze mnogiej palila jak smok, mąż lekarz, a ona paliła i palila nadal tylko mniej. ale odstawić jej nie kazali, bo organizm się zbuntuje po takim szoku i to dopiero może wywołać zagrożenie.
dlatego ja na razie do wszystkiego podchodzę z dystansem. największe jednak dla mnie zagrożenie stanowi tłuste gotowanie mojej teściowej.
może ciąża będzie pretekstem by jej zwrocić uwagę, że za bardzo smażonego nie mogę jeść i tłustego 
axari- już Cie prawie mam
))
ja jestem zdania, że nie ma co panikować, bo wszystko w nadmiarze szkodzi (nawet witaminy) i należy wszystko wyważyć...
za chwilkę się okaże, że będe sama piekła chleb i ubijać masło, robić ser i jeść tylko wyhodowane u siebie warzywa i mięso, bo wszystko ma konserwanty- delmy i te inne, pomidory o tej porze roku i ser żółty w cenie 13 zł za kg ma wiecej konserwantów i chemii w sobie niż mleka i sera
ja wiem, że gazowane i sztuczne na maksa napoje nie są zdrowe i bez ciąży, ale... mi pobudzają trawienie jak jestem mocno obżarta.
co do gwałtownego odstawiania- też słyszałam że się nie powinno. znajoma jak była w pierwszej w życiu ciąży i to jeszcze mnogiej palila jak smok, mąż lekarz, a ona paliła i palila nadal tylko mniej. ale odstawić jej nie kazali, bo organizm się zbuntuje po takim szoku i to dopiero może wywołać zagrożenie.
dlatego ja na razie do wszystkiego podchodzę z dystansem. największe jednak dla mnie zagrożenie stanowi tłuste gotowanie mojej teściowej.
axari- już Cie prawie mam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
axarai
dziecioholiczka......
Karolina :-) Idę sobie kąpiel zapodać, bo jak nic zaraz na zawał zejdę!!!!
reklama
Podziel się: