reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Co do raka jeszcze.Ja miałam w zatoce szczękowej-kostniak,najłagodniejszy choć może się zezłośliwić.Na ostatnim zdjęciu nie ma nic.Zniknął..nie wiem jak.Po prostu nie ma.Modlitwy pomogły bo innego wytłumaczenia nie ma...a już szykowałam się na operację.

reklama
ta witamina b17 to naprawde pomgada u mojego meza i u wielu innych osob :)

a co do tych malin to prosze : liscie malin- dzialaja tonizujaco na narzady rodne kobiety, wzmacnaija i uelastycznaija scianke i szyjke macicy przygotowujac do okresu ciazy , przedluzaja faze zagniezdzania co zwieksza szanse na pozytywny przebieg tego etapu :)

wyczytalam tez ze kobiety w ciazy powinny pic cherbate z malin bo wtedy porod jest latwiejszy :)

NIEPLODNOSC-ziola i inaturalne metody wspomagania plodnosci to link :)

losiczka to mozna stoswoac zapobiegawczo tez :) u tesciowej bylo podejrzenie raka piersi potem miala biopsje i niby niezlosliwy ale cos jest i bierze tabletki po biopsji moze sie szybko zezlosliwic :/

Zzagubiona no wlasnie lekka dietka napewno ci nie zaszkodzi a pomoze....trzymam &&&&&&&&&&&& zeby sie wszystko unormowalo;-)

Gosulek bardzo mi przykro ze mialas takie doswiadczenia :-(ale widzisz cuda sie zdarzaja:tak:....i takich przykladow trzeba Losiczce :-)

dziewczyny juz przestanmy o tym raku !!!!!!!!!!!!! Ja nawet nie mysle ze to rak a to watek dla szczesliwych przyszlych matek !!!!!!!!!!!!! Koniec kropka

co do tych malin to ja nie wiem... ile osób tyle opinii...
co ma być to i tak będzie- z malinami czy bez. :)
ja np piję coca-colę ;) oczywiście w tajemnicy przez mężem, który nie pozwala, ale w pracy piję :) bo lubię, a kawy nie pijam i spać mi się chce :)

popieram losiczkę- nie mówmy o raku, a wiewióra przecież ma łagodną zmiankę więc koniec czarnych scenariuszy :)

I wiecie co ja jakoś sobie olałam tego kostniaka mimo wszystko się starałam.Może to nieodpowiedzialne ale mówiłam co ma być to będzie.Muszę wykorzystac szybko ten czas żeby Kacper nie był sam....
Tylko że kostniaka się nie leczy ale usuwa operacyjnie więc to tez insza inszość.

reklama
karolina ja hoop cole zlopalam ale po niej mialam problemy z wyproznianiem i przestalismy kupywac pije albo wode albo wode z sokiem z zurawiny

Do góry