reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Oj dziewczynki i jak tu dola nie zalapac jedna moja rowiesniczka juz w polowie ciazy :-) druga jutro zrobi ciazowy suwaczek :-) a ja :-:)-:)-( no coz co ma byc to bedzie .

Joweg no to trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&& a od axarai to ja jutro poprosze o fluidki ciazowe :-D:-D:-D

witam
nie miałam światła od 8 :-( dlatego teraz piszę !!!!!!!
Od rana jakoś ten dzien nieudany :(
poszłam do apteki i sie załamałam :(
płaciłam za lutkę 3,20zł a teraz kosztuje jakoś 14 zł , kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*wa mać !!!!!! i teraz 14 zł co tydzien na lutkę a tak to bym płaciła 3,20zł:( masakra !!!!!!!!!!!!!!!!! ta pod język jest po 3,2zł bo dzwoniłam teraz do apteki ale podobno jest ochydna i wzmaga mdłości !!
zagubiona jest ona zjadliwa ????????????????? ile bierzesz dziennie ??????????????

Losiczko moja kochana !!!! Cieszę sie ze tu jesteś z nami, tu zawsze czeka na Ciebie wsparcie, zrozumienie, itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu bedzie Ci łatwiej z Nami przechodzić to wszystko, bo nie ma nic gorszego niz trzymanie tego w sobie !!!!!!!!!!!!!!!!
NIe wiem jaki ma plan wobec Ciebie ten na górze ale nic nie dzieje sie bez przyczyny kochanie !!!!!!!!!!n Ja mocno trzymam kciuki aby to wszystko zakończyło sie pomyślnie i nawet jeli ma być coś z tego sexu wczorajszego to niech bedzie kochanie i nie ważne czy synek czy córa ale zeby było zdrowe i dziecko i TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczko- być może i Ty niebawem będziesz robić suwaczek ciążowy, a jak nie w tym miesiącu to może i w następnym więc głowa do góry i żadnych dołów bo oczy Ci wydrapię- zrozumiano!!! ja jestem pesymistą forumowym i zaraz zacznę warczeć jak ktos będzie mi próbował w paradę wejśc, więc kochana uszy do przodu ;)

ilonko da sie przezyc jest nie smaczna ale nie az tak jak mowia kiedys o podobnym smaku tabletke na gardlo bralam, ja biore 2x2 rozpuszcza sie ok 15 min i musi do konca sie pod jezorkiem rozpuscic bo inaczej nie bedzie dzialac

losiczka no w końcu jesteś !!!!!! JA tam jestem pewna,że wszystko ok:) A co do rodzenia po 40, to mnie moja mama urodziła w wieku 44 lat i całkiem zdrowa dziewuszka ze mnie, także się niczym nie stresuj;-) Najważniejsze,że jesteś, bo nam Ciebie tu brakowało :-)

Axarai no jak nic Ty będziesz naszym następnym berkiem :-) Karola łap ją, łap !!!!!

jane a u Ciebie to chyba za wcześnie na spadek tempki przed @, więc się nie załamuj :)

No to udało mi się nadrobić i nawet troszkę zapamiętałam co chciałam odpisać :-)

o fuj- jak sobie tylko pomyślę to mi już niedobrze... :((( o tych tabletkach pod język oczywiście

i padam juz na pyszczek od tego ganiania, więc axari... prosze bo ja juz dlużej nie dam rady... i będziesz mnie miala na sumieniu :)))

Ja sama siebie podziwiam :sorry2: skad ja biore sily na to wszystko i poza wczorajszym spontanem pomysly na uwiedzenie wlasnego m w celach prokreacyjnych :-D

Karolciu oj widze ze hormonki buzuja :-D:-D:-D kochana ty jestes nie do podrobienia a wiec tak jak mowisz uszy cyce do przodu brzuch wciagnac no i nie zla laska by ze mnie wyszla ha ha

Rozia :-):-):-)

reklama
Losiczko ja jak wciągam brzuch to mi koło dupy wychodzi, więc jakby nie patrzeć wciągnąć się go juz nie da... bo i tak jest tylko albo z przodu, albo z tyłu. zamiast ud mam dwie mega tłuściutkie golony... i podgardlicho jak u rasowego tucznika, więc Ty mi nie mów, że musisz sie tuningować :)

Do góry