reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
krak to moze juz niedługo nastepna fasolka bedzie &&&&&&&&&&&&&

no własnie jak to z tymi testami jest???pomagają czy tylko podpowiadają wiarygodne w 100%???

trzeba znać swoje cykle

ja wiem że jak wieczorem kreska jest ciemniejsza od kontrolnej to następnego dnia bedzie owu ... a dzień przed tą super ciemną mam tez pozytywny test ale te kreski są takie same

no ale jedno jest pewne...jak wychodzą ładne kreski to trzeba robić boboseksy .... są dziewczyny które nigdy nie mają dwój identycznych kresek a owu jest .
Też zależy od firmy testów..bo pierwszy raz jak robiłam to mysłąlam że jakies kijowe są bo cały czas nic i nic a nagle dzien przed owu miałam dwie super mocne ...a innej firmy jak kupiłam to mi powoli ta kreska ciemnieje

teraz cały czas kupuje testy owu firmy acon ( ta sama która robi super czułe testy ciążowe)

Ostatnia edycja:
To byl moj drugi cykl z testami, ale pierwszy ze starankami :) test na pewno pozytywny, robilam nie tylko kreskowy, ale tez i "buzkowy", poza tym w poprzednim cyklu tez zanotowalam klucue jajnika okolo 24godz po pozytywnym tescie :)

z testami to różnie. ja nigdy nie miałam kreski takiej samej lub ciemniejszej od testowej a owu była. zawsze była jaśniejsza i już myślałam że owu niet a była. tak więc ja podchodzę ostrożnie bo jak bym czekała aż będą takie same to bym się nigdy nie doczekała. no i to też zależy od firmy.

reklama
nie wiem :sorry2: .... mąż mi kupuje ... ale te pierwsze które kupiłam to były te co ciążowe pink i płaciłam ok 30 zł za 5 testów ... mi te 5 spokojnie wystarcza na jeden cykl...no w tym pierwszym zrobiłam z 15 hihi , ale to się nie liczy bo ja już tak mam że lubię sobie sikać na różne płytki :-D

Do góry