reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

ano właśnie Bobo się dawno się nie odzywała :) ciekawe jak tam :)

Ilonko- też sobie zmieniłam ilość postów na stronie i też mam dużo mniej teraz ;)

reklama
małami- glowa do góry!!! wszystko jeszcze przed Tobą, ale zapewne dasz radę- ja w to wierzę i trzymam kciuki ;)

ja przecież też straciłam nadzieję, a tu ciach mach i II na teście :))) a już sie zaczynałam cieszyć, że się tym razem nie udało ;))) życie bywa przewrotne ;)))
Tobie też się uda i to wcześniej niż Ci sie wydaje ;)

Małami kotek nie smutaj nam sie !!!!!! jesteś także na CPP i sama widzisz ile dziewczyną sie udało urodziły małe szkrabki po przejsciach, wiec i Tobie sie tez uda słoneczko !!!!!!!! tylko trzeba wierzyc i sie nie poddawac !!!!!!:-) sama widzisz ze u mnie tez nie było wesoło a jak na razie jest OK :)
Justyna brak słów!!!!! ręce opadają i tyle :szok:
Bobo pewnie zapina wszystko na ostatni guzik :) :-D

karolina powiem CI ze mnie lepiej jak mam np 40 postów na stronie wtedy mogę spokojnie odposywać jak mam zaległości a nie myslec co było na poprzedniej stronie :)

aaa losiczka wszystkiego naj dla męzulka :)

Ostatnia edycja:
Właśnie dostałam potwierdzenie, że wieczorem będę miała nasze niespodzianki dla rodziców (niebawem dziadków) więc postaram się zrobić zdjątka i jutro się pochwalę ;) już się nie mogę doczekać ;)))

Ilonko- jak patrzę na Twój podpis nad avatarkiem to aż się samo prosi uzupełnić o Małgosię.... :))) A tak swoją drogą- moja babcia ma bliźniaki o właśnie takich imionach. Szalenie rozrywkowi ;) Uwielbiam ich zarażający optymizm życiowy ;)))

ilonka wiem kochana ze nie było nam lekko ,a teraz bedziesz miała dzidziulka :-):-),a włoski wyjdą suuuper ,nio i karolka marację co do opisu :-D

dziewczynki a tak z innej beczki znowu,my z moim miskiem mamy ta sama date urodzenia myslicie ze to coś znaczy???heheh

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

malami tak napewno sie ucze dopiero hehe ;p;p

Karolinko w takim razie oficjalnie gratuluje

wczoraj dorobilam jeszcze czapeczke i mam narazie jednego bucika heh

Karolinko powiem CI ze pewnie bysmy pomysleli nad tym imieniem ale siostra męza ma juz Jasia i Małgosię wiec raczej to odpada ,no bo ja wiem , no raczej nie bardzo tak samo nazwać dzieci , jedno no to OK ale juz nie dwójkę :-D może mąż sie zgodzi jak coś na Julię :) a jak nie to bedzie Lena, bo to tez jego faworyt , a dla chłopczyka raczej juz zdecydowane ze bedzie Pawełek !!!!!!! a niech tak juz ma i sie cieszy !!!!!!!!!! :tak:

No to zrób koniecznie zjdęcie tej niespodzianki dla dziadków :)

Małami i TY niedługo bedziesz miec dzidziulka pod serduszkiem :) zobaczysz :) Ja sie na tym nie znam ale myslę ze po tym co przeszłaś teraz juz bedziesz szczęśliwa własnie z tym facetem :-D i tego oczywiście Ci życzę z całego serdunia :-D

reklama
znam takie małżeństwo, które ma w tym samym dniu urodziny i dzieciątko urodziło im sie tego samego dnia, więc moga na jednym torcie obchodzić wszyscy ;)))

a mojego męża brat z żoną też z tego samego dnia

Zzagubiona- pamiętaj, że jak już zrobisz swojej królewnie to możesz zrobić dla mnie, bo zanim ja się dowiem czy to Jagódka czy Hubcio to Ty zdążysz urodzić i nie będziesz miala czasu ;)

Ilonko- zrobię na pewno i się Wam jutro pochwalę, ale już doczekac się nie mogę co za cudo nam wyczarowała ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry