reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka kochana jesteś :* ,a wogóle to wszystkim wam dziewczynki dziękuję:tak:

co do imion dla dziewczynek to ilonko Julia,Laura iiii Lena to też moje imoina dla dziewczynki :-D:-D:-D:-D,
jakos tak sie dziwnie czuje i ten brzuchol cholerka!!!

karolka no własnie nie czesto sie to zdarza,ale hmm i moze dlatego tak dobrze sie dogadujemy

reklama
Mała mi, a może to już owulka??? trzymam kciuki Słoneczko by było dobrze ;) Zgadzam się, że nie często się to zdarza, ale nie zawsze oznacza życie usłane różami... przynajmniej ja znam taki przypadek bicie i znęcanie się nad żoną... fuj!!!

Z imionami to ja nie mam szans w dyskusji- byliśmy z mężem zgodni w tej kwestii zanim byłam w ciąży :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona piękne te Twoje dzieła, pochwal się też czapeczką, jejku ależ jesteś zdolna :) mnie jakoś nie ciągneło do takich rzeczy, ale wygląda to ślicznie :)

Karolina pokaż fotkę "prezentu", my też w weekend, ale troszkę z jajem :) kupiliśmy typowo prezenty na dzien Dziadka i Babci :)

a ja, ufff, była u lekarza, naczelny niedowiarek potwierdza istnienie Fasolki :) miałam USG, musiałam pójść prywatnie, bo normalny termin mam na koniec stycznia. Wczoraj podczas badania miałam potwierdzoną ciążę, a dzisiaj już na USG. Widziałam serduszko i w ogóle.
Przepraszam, że tak o sobie, ale jestem rozemocjowana! :))
I suwaczek jest, 8 tydz, Fasolcia ma 12 mm :) termin planowany na 4.09 :)))

Zagubiona piękne te Twoje dzieła, pochwal się też czapeczką, jejku ależ jesteś zdolna :) mnie jakoś nie ciągneło do takich rzeczy, ale wygląda to ślicznie :)

Karolina pokaż fotkę "prezentu", my też w weekend, ale troszkę z jajem :) kupiliśmy typowo prezenty na dzien Dziadka i Babci :)

a ja, ufff, była u lekarza, naczelny niedowiarek potwierdza istnienie Fasolki :) miałam USG, musiałam pójść prywatnie, bo normalny termin mam na koniec stycznia. Wczoraj podczas badania miałam potwierdzoną ciążę, a dzisiaj już na USG. Widziałam serduszko i w ogóle.
Przepraszam, że tak o sobie, ale jestem rozemocjowana! :))
I suwaczek jest, 8 tydz, Fasolcia ma 12 mm :) termin planowany na 4.09 :)))

dziekuje polisia mnie tez nie ciagnelo dopiero 3 dni temu stwierdzilam ze trza cos z wolnym czasem zrobic bo zfisiuje heh
dodam zdjecie ale jak skoncze drugiego butka ;p

kurde masakra z tą służbą zdrowia!!!!!! jakieś ............ tam pracują. Zadzwoniłam, żeby dopytać się czy robią progesteron u w przychodni (prywatna dodam) pani na rejestracji miła odpowiedziała co i kiedy ale zapytałam, w którym dniu powinnam to badanie zrobić jeśli staram się o dziecko. Laska mnie przełączyła do laboratorium a tam jakaś pinda z ryjem do mnie, że ona nie jest lekarzem i nie będzie takich informacji udzielać.... Co oznacza, że musiałabym czekać 2 miechy na wizytę do lekarza, żeby mi odpowiedział... no powaleni!

Kochane moje, encyklopedio wiedzy wszelkiej... kiedy powinnam zrobić? jakoś po owulacji tak?

małami- czytałam, ale ta wspólna data to chyba z nowym mężem, prawda?
ja nie popieram przemocy, nie toleruję i nie akceptuję. Nie rozumiem jak może to komuś sprawiac przyjemność, dlatego mój mąż wie, że tego się nie wybacza :))) tak profilaktycznie mu powiedzialam, że są dwie rzeczy, których mu nie wybaczę :)

polisia- no my też na dzień dziadka i babci chcemy zrobić prezent tylko zleciłam zrobienie, bo u mnie talentu brak ;))
a Wy co wymyśliliście?

domiśka- progesteron chyba 7 dni po owulce, ale generalnie w II fazie cyklu. :)

właśnie powiedziałam kierownikowi w pracy, że jak dobrze wszystko pójdzie to od sierpnia lub września będę na dłuższym urlopie ;))) pogratulował i sie ucieszył ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
domisia progesteron 7 dni po owu musisz zrobić

karolcia
cieszę się ze w pracy tak dobrze to przyjeli bo z tym róznie. a ty chcesz do samego końca ciąży pracować?

reklama
Karolinko bo jeszcze zaczniesz rodzić w pracy :-p no ale jak lubisz swoją pracę i nie masz cięzko , wiec pewnie ze pracować ile sie chce :)

Ostatnia edycja:
Do góry