reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

heh trzeci raz zaczynam pisac posta od rana moze teraz go skoncze bo zawsze mnie cos odciaga, moze to lepiej bo nie mysle caly czas czy sie udalo czy nie.......

Karolina, Polisia
gratuluje udanych wizyt karolcia ty masz termin na 16.09 tak? a ty polisia?

zagubiona
masz talent super jak na pierwszy raz ciekawe co bedzie za rok....

reklama
czyli zwyczajna loteria :))) lipa :)))

dziewczyny zasypiam normalnie i coś mi jeździ po brzucholu- głodna jestem jak nie wiem co ;)

scoti- tak mi podał gin ze swoich wyliczeń. ma takie śmieszne kółko- dla mnie jak tarczka tachografu ;) pokręcił, pokręcił i mówi, że 16ego będzie ten dzień ;)

czyli zwyczajna loteria :))) lipa :)))

dziewczyny zasypiam normalnie i coś mi jeździ po brzucholu- głodna jestem jak nie wiem co ;)
QUOTE]

Moja koleżanka z pracy, która teraz jest chyba w 15tc od początku była senna (ledwo wstawała, żeby zdążyć do pracy na 6) i wciągała kanapki co dwie godziny, bo głodna była:-D Teraz mówi, że nie wyrabia z powrotem do domu, bo ciągle siusianie ją bierze:-D

karolina u nas tez te smieszne kolko maja:tak:

a ja od wczoraj pochlaniam wszystko co jest w lodowce i szafkach i caly czas glodna jestem, dzisiaj juz troche mniej ale niech ta @ szybko przybedzie bo przytyje z 5 kilo nie potrafie sie opanowac:szok:

Karolcia ja znam ten tachograf :-D:-D:-D odkad zaszlam w ciaze z pierworodnym no nic sie nie zmienilo od tych prawie 22 lat :-D

Zagubiona komplecik cudenko moja mama tez robi takie rzeczy a wiecie kto ja nauczyl ??? Moj tata czyli maz :-D:-D:-D

Dziewczyny ja od wczoraj doslownie moglabym spac 24 h :szok::szok::szok: normalnie nie przytomna chodze ale o 17 00 mam zebranie u mojego strusia wiec pewnie cisnienie niezle mi skoczy :-)

Wiewióra pękniesz z zachwytu :)
ja zaraz uciekam bo jedziemy dzisiaj znów na zakupy za wygrane- podejście nr 2 :) mam nadzieję, że tym razem owocne :)

Roszpunka, meldować... natychmiast
A Ilonka to pewnie wieczorkiem, bo ona później ma ta wizytę ;((( więc ja przeczytam jutro dopiero :(((

ja juz w domu i znowu nadrabiam :)
zagubiona...i ty to robisz pierwszy raz ;))heh no cudo normalnie :rofl2:

Losiczka zlosc pieknosci szkodzi wiec nie nerwowo hi:-)
ide robic obiadek,jakos dziwnie sie czuje ,a brzuch nadal boli.:-(

karolka w co wy wygraliscie heh???

KArolciu, gratuluję!!!!!:tak:
Zagubiona, no SZACUN- talent masz , że hoho!!!

Dziewczynki, męczy mnie czkawka już od 35minut i takli kłujący ból w brzuszku- to normalne?? Bardzo się martwię, że nie zabardzo i nie wiem co mam robić... pomożecie?

reklama
Do góry