reklama
Z
zZagubiona
Gość
a rece do gory i wstrzymac powietrze?
Witajcie 
Jestem z Wami dopiero 3 dzień i już wiem,że Wasze szalone tempo wymaga dobrej herbaty i czasu na nadrabianie
Karolina - gratuluję!
)))))))
domiśka - w wątku "o badaniach hormonalnych dla starających się" znajdziesz wszystko o tym kiedy, jakie hormony robić. Ja tak robiłam, oczywiście na własną rękę, ale dzięki temu jestem spokojnieszja
A poza tym to tak Wam zazdroszczę wykresów, że sama zaczynam sobie mierzyć, a co
Czy mam czekać na nowy cykl czy mogę zacząć jutro (15 dc) - czy to zupełnie nie ma sensu?
Jestem z Wami dopiero 3 dzień i już wiem,że Wasze szalone tempo wymaga dobrej herbaty i czasu na nadrabianie
Karolina - gratuluję!
domiśka - w wątku "o badaniach hormonalnych dla starających się" znajdziesz wszystko o tym kiedy, jakie hormony robić. Ja tak robiłam, oczywiście na własną rękę, ale dzięki temu jestem spokojnieszja
A poza tym to tak Wam zazdroszczę wykresów, że sama zaczynam sobie mierzyć, a co
Z
zZagubiona
Gość
lepiej juz poczekac
Z
zZagubiona
Gość
moze sie okazac ze nie bedzie trzeba czekac ja tak mialam postanowilam z nowym cyklem w slady dziewczyn isc ale nie bylo trzeba ;p
KatyB
Fanka BB :)
Helo .........everybody
Polisia super ze z fasolcia wszystko w porzadku a suwaczek uroczy:-)
Malami napewno sie uda...tylko cierpliwosc nas ratuje i pocieszanie jedna druga bo wtedy jakos razniej i czlowiek zaczyna wierzyc ze naprawde sie uda
Tomek i justyna wiem cos na ten temat dzisiaj zadzwonilam bo mam skierowanie na badanie krwi miedzy 2-5 dc....a dzisiaj mam drugi no i dzwonie a tam franca mi mowi ze dzisiaj juz nie maja miejsc (a dzwonilam po 2 min od odtworzenia lini
) jurto tez zabukowane w sobote i niedziele nie przyjmuja a w pon ja bede miec 6 dc to niech mnie w d**e pocaluja
....wkuzylam sie opierdzielilam ja ze to nie dowiary zeby na glupie badanie krwi czekac 2 miesiace i kazala zadz jutro moze sie cos zwolni......matoly i tak za kazdym razem
.
Od pierwszej wizyty w sprawie niemozliwosci zajscia w ciaze mam tylko do zrobienia krew a jak ja w koncu zrobie to minie 3 miesiace......na sama krew i wyniki.....
Karocia ale masz fajnego szefa:-)
Agnes ja bym tez na twoim miejscu od razu szla bo rozne zarazy przychodza do apteki
, wiec nie ma co ryzykowac......
Zzagubiona co dzien bardziej mnie zadziwiasz
Scoti ja przed @ wciagam jak odkurzacz
i to juz 2 tyg przed
A Ilonka mysle ze sie odezwie po wizycie
Losiczka to masz zlota raczke w domku tak?????Powiedz ze jeszcze piecze to mojego wymieniam
A mnie chyba jakis wirus lapie cokolwiek zjem jest mi mdlo i taka gule mam w gardle jakby nie @ i tempka to pomyslalabym ze jestem w ciazy
Polisia super ze z fasolcia wszystko w porzadku a suwaczek uroczy:-)
Malami napewno sie uda...tylko cierpliwosc nas ratuje i pocieszanie jedna druga bo wtedy jakos razniej i czlowiek zaczyna wierzyc ze naprawde sie uda

Tomek i justyna wiem cos na ten temat dzisiaj zadzwonilam bo mam skierowanie na badanie krwi miedzy 2-5 dc....a dzisiaj mam drugi no i dzwonie a tam franca mi mowi ze dzisiaj juz nie maja miejsc (a dzwonilam po 2 min od odtworzenia lini

Od pierwszej wizyty w sprawie niemozliwosci zajscia w ciaze mam tylko do zrobienia krew a jak ja w koncu zrobie to minie 3 miesiace......na sama krew i wyniki.....
Karocia ale masz fajnego szefa:-)
Agnes ja bym tez na twoim miejscu od razu szla bo rozne zarazy przychodza do apteki

Zzagubiona co dzien bardziej mnie zadziwiasz

Scoti ja przed @ wciagam jak odkurzacz

A Ilonka mysle ze sie odezwie po wizycie

Losiczka to masz zlota raczke w domku tak?????Powiedz ze jeszcze piecze to mojego wymieniam

A mnie chyba jakis wirus lapie cokolwiek zjem jest mi mdlo i taka gule mam w gardle jakby nie @ i tempka to pomyslalabym ze jestem w ciazy

Z
zZagubiona
Gość
katy ilonka wlasnie w kolejce czeka ;p
reklama
Podziel się: