reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie :)

Jestem z Wami dopiero 3 dzień i już wiem,że Wasze szalone tempo wymaga dobrej herbaty i czasu na nadrabianie ;)

Karolina - gratuluję! :))))))))

domiśka - w wątku "o badaniach hormonalnych dla starających się" znajdziesz wszystko o tym kiedy, jakie hormony robić. Ja tak robiłam, oczywiście na własną rękę, ale dzięki temu jestem spokojnieszja :)

A poza tym to tak Wam zazdroszczę wykresów, że sama zaczynam sobie mierzyć, a co ;) Czy mam czekać na nowy cykl czy mogę zacząć jutro (15 dc) - czy to zupełnie nie ma sensu?

moze sie okazac ze nie bedzie trzeba czekac ja tak mialam postanowilam z nowym cyklem w slady dziewczyn isc ale nie bylo trzeba ;p

Helo .........everybody
Polisia super ze z fasolcia wszystko w porzadku a suwaczek uroczy:-)
Malami napewno sie uda...tylko cierpliwosc nas ratuje i pocieszanie jedna druga bo wtedy jakos razniej i czlowiek zaczyna wierzyc ze naprawde sie uda:tak:
Tomek i justyna wiem cos na ten temat dzisiaj zadzwonilam bo mam skierowanie na badanie krwi miedzy 2-5 dc....a dzisiaj mam drugi no i dzwonie a tam franca mi mowi ze dzisiaj juz nie maja miejsc (a dzwonilam po 2 min od odtworzenia lini:wściekła/y:) jurto tez zabukowane w sobote i niedziele nie przyjmuja a w pon ja bede miec 6 dc to niech mnie w d**e pocaluja....wkuzylam sie opierdzielilam ja ze to nie dowiary zeby na glupie badanie krwi czekac 2 miesiace i kazala zadz jutro moze sie cos zwolni......matoly i tak za kazdym razem:crazy:.
Od pierwszej wizyty w sprawie niemozliwosci zajscia w ciaze mam tylko do zrobienia krew a jak ja w koncu zrobie to minie 3 miesiace......na sama krew i wyniki.....
Karocia ale masz fajnego szefa:-)
Agnes ja bym tez na twoim miejscu od razu szla bo rozne zarazy przychodza do apteki:laugh2:, wiec nie ma co ryzykowac......
Zzagubiona co dzien bardziej mnie zadziwiasz:tak:
Scoti ja przed @ wciagam jak odkurzacz:szok: i to juz 2 tyg przed
A Ilonka mysle ze sie odezwie po wizycie :happy:
Losiczka to masz zlota raczke w domku tak?????Powiedz ze jeszcze piecze to mojego wymieniam :-D

A mnie chyba jakis wirus lapie cokolwiek zjem jest mi mdlo i taka gule mam w gardle jakby nie @ i tempka to pomyslalabym ze jestem w ciazy:eek:

reklama
Do góry