hej, ale naprodukowałyście:-)
roza_ jeszcze nie konsultowałam krótkiej fl ale w przyszłym tygodniu idę do lekarza i zobaczę co on na to?
smoczqa przykro mi ale czasami tak się zdarza. Ja na początku też nie trafiłam w owu.
anisija co do pytań rodziny to ja mam ochotę powiedzieć, że nie możemy zajść bo już nie mam siły robić dziwnych uników. W weekend mam najazd szwagra z żoną, która jest w 25 tc i jeszcze z teściową więc kolejne pytania na pewno się pojawią. A moja mama do mnie wczoraj mówi: A ty uważasz co bierzesz na to przeziębienie bo może niedługo w ciąży będziesz... a mi ręce opadają...
karolia zgadzam się z tym co piszesz o objawach w kilka dni po owul. Tylko, że Tobie teraz łatwo mówić bo już jesteś w ciąży. To jest tak jak mówisz komuś kto jest przed maturą, że nie ma się czego bać, przecież to pikuś... my to po prostu same musimy przejść i nie ma zmiłuj, faza objawowo maniakalna musi być :-(choć też jej nie lubię. A tak z ciekawości to Hubert dlatego, że patron myśliwych??
sotland moja fl też jest niestety za krótka

Zaczęłam na to brać wit B6 + magnez bo mi
losiczka poradziła i czytałam, że to pomaga… tylko niestety nie tak od razu tylko kilka miesięcy trzeba brać. Ale liczę na wcześniejszy efekt. Ale masz z tym okiem przekichane.... życzę powrotu do zdrowia!!!
marta ja też myślałam, że mam książkowe, regularne cykle ale to, że one trwają zawsze tyle samo to jeszcze nie oznacza że jest ok. Nie chcę tu złorzeczyć ani Cię zniechęcać czy martwić tylko zwrócić uwagę na pewne kwestie, które mogą (ale nie muszą) wystąpić. A co do przytulanek to najlepiej jest po prostu jak najczęściej kiedy tylko macie ochotę
madlen jak też się uzależniłam i mój mąż też!!!! Pierwsze co do mnie rano mówi to: jaka temperaturka?? Świrus
mama witaj
agnes ale chyba nie dosłownie wstajesz na równe nogi do mierzenia??
losiczka to mnie pocieszyłaś bo ja raczej białko też mam a bardzo chcę synka więc może się uda!!!
I oczywiście trzymam kciuki za Ciebie mocno. Będzie dobrze!!!