reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

O mamo, ale się rozpisałyście:szok: Nie było mnie pół dnia i już ponad 10 stron do nadrobienia.
Witam mamę i liju:-)
Losiczka, trzymam już kciuki, co by wszystko w czwartek było ok, no i aby tempka nie spadała&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lorelain, jak ja Tobie zazdroszczę tych II (nie obraź się, please:zawstydzona/y:), ja patrze na swój wykres i lekka załamka, bo czuje w kościach, że będę miała problem. Ale cieszę się, że staraczkom z forum sie udaję, tylko serce tak trochę boli:-(
Scotland, współczuję oka, slyszałam, że ból po uszkodzeniu oka to jest najwiekszy ze wszystkich możliwych. Aż mnie ciary przeszły, jak to się stalo!!!:szok: Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Madlen, ja podczas fazy lutelanej mam masakrę z mierzeniem tempki. Nie moge się doczekać 4 rano, ale ze strachem patrzę na wyświetlacz, normalnie wariactwo
:-D
Malami, nic nie mówię tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnes, czy gorzka czekolada dostarczy odpowiednią ilość magnezu, moja faza też taka króciutka:-(
Muszę sie pochwalić, że wczoraj (gdy miałam mega doła po niedzielnym przyjściu @) kupiłam sobie torebke na allegro, a coATMOSPHERE TOREBKA LISTONOSZKA BLACK (2056971747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A teraz słucham Kryśki Aguilera'y ]Christina Aguilera Bound to You ( Burlesque soundtrack) - YouTube
i jeszcze Christina Aguilera - Show Me How You Burlesque - YouTube

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziekuje dziewczyny, z okiem juz lepiej, szybko sie goi lekarz powiedzial ze dosc gleboko sie dziabnelam ale nie przecielam nic waznego i bedzie dobrze, dostalam masc antybiotyk a jak ja zdolalam je sobie przeciac to sama nie wiem, ukladalam rzeczy na wieszakach i jakos przejechalam sobie metka po oku.

A ta witamine i magnez to w jakich ilosciach mam brac? przez caly cykl? Pomieszalo mi sie wszystko po implancie ostatni cykl mialam 32dniowy a ten 24:szok:

Aniabuchowicz Dziękuje kochana :-D:-D moze teraz bede wiedziała hehehe jak to tam jest

Dzoana torebka super własnie tez o takiej myslałam hehehe i trzymaj moooocno :tak::tak::tak:,a co do nadrabiania to masz racje hehe pisze sie tu tyle az sie kurzy hihihihihih

scoti to co u Ciebie z tym cyklem sie wyczyniło :szok:

Małami - ja to jeszcze mam ochotę na pscypka z patelni ze szczypiorkiem ... kurcze zrobiłabym sobie, ale nie che mi się wstać z kanapy :confused2:

Dzoana - ja wiem co czujesz bo ja miałam doła w zeszłym miesiącu...rozczarowanie straszne i tylko same kreseczki sie sypały a ja dopiero cykl zaczynałam...teraz głupie mi się tutaj pisze bo z jednej strony chciałabym pisać o tym co czuje i o kreseczkach bo bardzo to przeżywam i się ciesze, a mąż nic nie wie to nawet nie mam z kim pogadać i to z siebie wyrzucić z drugiej strony właśnie nie chce sprawiać wam przykrości

dziekuje dziewczyny, z okiem juz lepiej, szybko sie goi lekarz powiedzial ze dosc gleboko sie dziabnelam ale nie przecielam nic waznego i bedzie dobrze, dostalam masc antybiotyk a jak ja zdolalam je sobie przeciac to sama nie wiem, ukladalam rzeczy na wieszakach i jakos przejechalam sobie metka po oku.

Ajaj, przeczytalam i ciary po plecach mnie przeszły:szok:

A ja mam ochote na taki mega duzy kolorowy deser lodowy z owocami bitą smietaną mmmmm pyyychaaa

images

pyyycha, też bym zjadła
niestety podczas starań i jak już zajdę - do porodu - zero słodyczy/sztucznego cukru :-(
w pierwszej ciąży miałam cukrzycę na insulinie i nie chcę powtórki
na razie niejedzenie idzie mi dobrze (od 3 tygodni żywię się wzorowo :-))
ale trzymajcie kciuki na wszelki wypadek ;-)

Małami - ja to jeszcze mam ochotę na pscypka z patelni ze szczypiorkiem ... kurcze zrobiłabym sobie, ale nie che mi się wstać z kanapy :confused2:

Dzoana - ja wiem co czujesz bo ja miałam doła w zeszłym miesiącu...rozczarowanie straszne i tylko same kreseczki sie sypały a ja dopiero cykl zaczynałam...teraz głupie mi się tutaj pisze bo z jednej strony chciałabym pisać o tym co czuje i o kreseczkach bo bardzo to przeżywam i się ciesze, a mąż nic nie wie to nawet nie mam z kim pogadać i to z siebie wyrzucić z drugiej strony właśnie nie chce sprawiać wam przykrości

Lori, absolutnie, mów nam mów i wysyłaj fluidki:tak: Ja to bym nie wytrzymala tylko wygadała wszystko mężowi, szacunek, że wytrzymujesz z niespodzianką.

reklama
ja to bym mogła cały czas się obżerać .... niby jestem po obiedzie a już czuje że odzywa się do mnie mój żołądek :-p

Dzoana - widze ze ty na depresje tez kupujesz torebki ehhehe :) ... bardzo fajna! :tak:

no to wam dziewczyny napisze że kreseczki na testach były tak szybko że nawet dobrze nie zdążyłam ściągnąć spodni z pidżamy a już były

Do góry