reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Madlen kurcze tylko kiedy :-( jak bedzie synus to juz mi wieku nie starczy na coreczke he he
ale dziekuje ci bardzo za twoja podpore:-) a ja nie moge brac magnezu :-( nawet wapna tak mi organizm odrzuca ze hej :-(nic pozostaje tylko czekanie na cud a wiecie co ??? Zawsze mialam sluz bialka ze jajecznice moglabym zrobic tyle tego bylo
z wiekiem nastala susza i wlasnie z tej suszy podobno rodza sie dziewczynki
a w sluzie bialka najlepiej czuja sie meskie plemniki
no i mam 4 synow 

TAK W CZWARTEK NA 9 MAM MAMOGRAFIE WIEC POTRZEBNA BEDZIE PORCJA KCIUKASOW ale jutro jeszcze tu bede :-) bo mniej mysle

TAK W CZWARTEK NA 9 MAM MAMOGRAFIE WIEC POTRZEBNA BEDZIE PORCJA KCIUKASOW ale jutro jeszcze tu bede :-) bo mniej mysle
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam drogie panie 
qrcze byłam tak zmęczona po pracy że zasnęłam wkrótce po powrocie do domu
teraz nadrobiłam
co do idiotów w rodzinie to coś o tym wiem niestety a co do tego damskiego boksera to bym draniowi oczy wydłubała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama przez to przeszłam
ale teraz już jestem na tyle silna żebym gnojowi nie podarowała 
Losiczko jak najbardziej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie puszczę
Witam nową staraczkę
Witam nową staraczkę
Lori zapatrzyłam się na twoje kreseczki
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ale dużo napisałyście
qrcze byłam tak zmęczona po pracy że zasnęłam wkrótce po powrocie do domu

teraz nadrobiłam
co do idiotów w rodzinie to coś o tym wiem niestety a co do tego damskiego boksera to bym draniowi oczy wydłubała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama przez to przeszłam

Losiczko jak najbardziej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie puszczę

Witam nową staraczkę
Witam nową staraczkę
Lori zapatrzyłam się na twoje kreseczki
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ale dużo napisałyście
Ostatnia edycja:
bede trzymać, powodzenia;-)Madlen kurcze tylko kiedy :-( jak bedzie synus to juz mi wieku nie starczy na coreczke he heale dziekuje ci bardzo za twoja podpore:-) a ja nie moge brac magnezu :-( nawet wapna tak mi organizm odrzuca ze hej :-(nic pozostaje tylko czekanie na cud a wiecie co ??? Zawsze mialam sluz bialka ze jajecznice moglabym zrobic tyle tego bylo
z wiekiem nastala susza i wlasnie z tej suszy podobno rodza sie dziewczynki
a w sluzie bialka najlepiej czuja sie meskie plemniki
no i mam 4 synow
![]()
TAK W CZWARTEK NA 9 MAM MAMOGRAFIE WIEC POTRZEBNA BEDZIE PORCJA KCIUKASOW
kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :-)
ja trzymam mocno mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnes miłego wieczorku paaa
aniabuchowicz zajrzyj pod wykres
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
Fanka BB :)
To super!!!!!!
Ja mam dzisiaj pierwszy dzien diety ups zdrowego odzywiania
bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
5 posilkow lacznie okolo 1300-1500 kcal
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
i slodycz w naturalnej postaci: rodzynki, suszone owoce itp
i do tego sport, sport i jeszcze raz sport
No i oczywiscie zero podjadania chyba ze marchewka przed kompem
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily![]()
o kurcze wygląda poważnie..no to trzymam kciuki żebyś wytrwała w swoim postanowieniu!
oczywiście za pozostałe dziewczyny na diecie również trzymam kciuki =)
ja polecam dietę south beach, schudłam na niej 4 kg w tydzień i co ważne, nie przytyłam ponownie. a wcina się same pyszności.
mam do Was pytanie - czułyście zagnieżdżanie się zarodka? czy to się w ogóle czuje? czy sugerowałyście się wyłącznie temperaturą?
hmmm ja jako tako nic nie czułam, ale za to po owu czułam pobolewania jak na @ a wcześniej tak nie miałam
ach tam bylam..jestes !!! ;-)
no ja tez sie zapuscilam...i zle mi z tym..jeszcze jak dzieciaki moje byly male to biegalam za nimi po placach zabaw,a teraz..tylek rosnie..
fajnie maja te kobiety,ktore chudna od seksu..no ja niestety do nich nie naleze..seksu duzo ,ale kg nie znikaja
katy a ty chyba mialas ostatnio jakies badania ?? sa juz wyniki ?/
oo ja jestem chyba z tych co chudną od seksu

Mykam spac bo jutro znow zaspie.....pa do jutra!!!!!!!!!!!!
No a tak na koniec to jeszcze cos smiesznegoPewna pani zrobila prawo jazdy, uczyl ja szwagier, nieraz zdarzala sie sytuacja w ktorej dziekowala innym kierowcom swiatlami awaryjnymi dopiero po trzech latach kapnela sie ze robila to za pomoca OGRZEWANIA TYLNEJ SZYBY![]()
![]()
![]()
![]()
Madlen wyniki za 9 dni dopiero
heheheh ja jak to blondynka musiałam przeczytać dwa razy żeby zrozumieć

Melduje się jako pierwsza dzisiaj :-)
Za chwile przychodzi do mnie koleżanka, która interesuje się fotografią, chce zrobić mi sesję zdjęciową ;-) Tylko ja nie wiem czy jestem dobrą modelką bo ogólnie z fotogenicznością u mnie kiepsko ;-)
Wpadnę do Was wieczorkiem zobaczyć co tam słychać a tymczasem życzę wszystkim miłego dnia!! Zobacz załącznik 428973
koniecznie pochwalą się zdjęciami

Hehehehe o Wariatki
Dzien dobry wszystkim
Kobietki czy wy czasem nie przesadzacie z tą wagą hehe
Katy no no no niezła laseczka z Ciebie i Ty chcesz sie odchudzac????? żart chyba
katrina 115 pieknie wygladasz i cos mi sie nie chce wierzyc ze tyle przytyłaś
ale co do zdrowego odzywiania to macie racje ,tylko nie zawsze to sie udaje
Katy te pysznosci na talerzach to ja o przepisy poproszę ;-) i ta zumba....super szkoda ze u mnie tego nie ma napewno bym sobie chodziła
Karolek ilonka jak dzis samopoczucie????
witaj suonko napewno wyjdą super zdjecia :-):-):-)
a u mnie tempka dzis w góre i to jak![]()
no i to jakw górę .... oby już gwałtownie nie spadła ... będzie dobrze!:-)
Witam dziewczyny po długiej nieobecności
Lorelain i Karolek serdecznie gratuluję!!!;-)
Długo nie pisałam, bo nie miałam weny. Przez moje długie cykle stwierdziłam, że sobie narazie odpuszcze skupianie się tylko i wyłącznie na planowaniu rodziny... Zapisałam się na angileski, więc skupię się na cyzmś innym...![]()
Może pamiętacie, że pisałam że mam długie cykle 35- 39 dniowe... I teoretycznie owu powinnam mieć za tydzień...ale!! okazało się dzisiaj po tempce, że jednak przyszła wcześniej... oczywiście wtedy kiedy mąż był na wyjeździe...jestem wściekła!!Chociaż z jednej strony dobrze, że mi się cykle skrócą...nie będ emusiała tyle czekać...Ale i tak jestem zła, bo cykl ten uważam za zmarnowany :-(
Pozdrawiam Was wszystkie
kurcze może jednak nei jest stracony ...kiedy mieliście jakieś przytulanka? ... musisz sobie ustawić serduszka na wykresie to będzie bardziej czytelny
bardzo tu cicho... ja zasypiam.... masakra jakaś tak mi się spać chce ;(
anisia- nie bez przyczyny mówią, że im bardziej chcesz tym mniej sie udaje. a te którym sie nie spieszy, nie planują- odnajdują nowinę w 3 miesiącu!!!
no to widzę że zaczynają cię dopadać ciążowe objawy :-)
Karolina, ja mam urlop od poniedziałku, cały tydzień. I co??? siedzę na necie, a miałam takieeee plany
Wczoraj sobie myślałam, jak to wszystko się zmienia - do tej pory uwielbiałam pracę, non stop się szkoliłam itd, a teraz na samą myśl o niej coś mi się robi. Po głowie mi chodzą testy, temperatury i kompletnie nie obchodzi mnie rozwój zawodowy.
Z teściami to ja bym nawet 1 dnia nie wytrzymała ;P
ja mam dokłądnie to samo!
WITAM
NO to ja sie przylacze z moja dolina jak moge :--
-(chodze nieprzytomna od tygodnia od tygodnia brzuch mnie napierniczal na maksa @ owo a od wczoraj nic jakby reka odjal
tempka poszla troche do gory ale co z tego jak test negatywny ale musialam go zrobic bo byl ostatni
teraz juz koniec testowania bo testow w domu niet :-) no i nie byl to test z 1 sikania tylko chyba 3
jutro tempka spadnie na same dno w czwartek mamografia no i mam nadzieje ze bede mogla dalej sie starac bo juz wtedy to bym sie zalamala jak bym nie mogla.
Ilonko no ty to nie szalej z tymi porzadkami troche kurzu moze byc
A swoja zacofana droga to ja nawet nie wiedzialam ze ten pecherzyk musi byc i jest taki duzy
Dziewczyny niech juz nam sie wszystkim uda wtedy koniec z dolinami :-)
temperaturkę masz bardzo ładną...puki nei ma @ jest nadzieja i sie tego trzymaj. Mi w zesżłym miesiącu kreski pojawiły się dopiero w dniu @ a dzień wcześniej test był negatywny.
hej. przepraszam, że wcinam się w rozmowę. Widzę, że na waszym wątku jest dużo specjalistek od temeraturki i obserwacji cyklu. ja zaczęłam przygodę z obserwacją siebie w połowie poprzedniego cyklu i wszsytko było ok. ale w tym cyklu coś mi nie pasują moje temperaturki. jak dla mnie za wysokie na początek cyklu.. mierzę termometrem rtęciowym, to wyniki powinny być w miarę wiarygodne. czy któraś z was mogła by pomóc w interpretacji tego wykresu? z góry bardzo dziękuję za pomoc!!
hm musisz mierzyć dalej i zobaczysz czy pójdzie w górę, najważniejsze żeby odróżnić fazę niskich temperatur i wysokich.
Słuchajcie, a jak jest z Waszymi rodzinami - bardzo Was naciskają na dziecko?
Moi rodzice są w tej kwestii świetni, ale teściowa już mnie zamęcza i od jakiegoś czasu jej dosłownie unikam, bo mimo rozmów i próśb, cały czas wałkuje jeden temat "kiedy dziecko?"
u mnei wręcz przeciwnie, ja mamie trąbie od pół roku że od stycznia chce się starac, ale do niej to nie dociera bo jej termin nie pasuje bo dziekco będzie na jesień zima i lepiej było by się starać za pół roku. Oczywiście jej nie posłcuchałam więc to nie pojej myśli ... generalnie kompletnie do niej nie dociera że robię po swojemu

czesc dziewczyny
no i pierwszy cykl staranek za mna, czekam na @ ktora ma nadejsc jutro, zrobilam dzis tescik (wieeeem, wieeeem...) i negatywny
poza tym nie "czuje" sie w ciazy, widzialam, ze czasem dziewczyny pisza, ze po prostu wiedzialy, u mnie zero takich odczuc
jedyne co mnie zastanawia to to, ze bardzo dobrze sie czuje, zadnych boli glowy, mdlosci czy zawrotow glowy (a mialam tak przez ostatnie 2 cykle przed @), piersi nie bola tez, ale to jak wiadomos ie zmienia jak sie czujemy przed @ takze to jeszcze o niczym nie swiadczy
poza tym mimo, ze czuje, ze mam "mokro" juz od owulacji, to sluzu niezbyt duzo i taki bialy, gesty
takze jutro jak zawita @ to wszystko sie wyjasni
wiem, ze to dopiero pierwszy cykl staranek, ale ponoc pierwszy najbardziej boli jak nie wyjdzie
takze jutro jeszcze zamelduje co i jak i potem zaczynamy staranta po raz drugi
pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia![]()
ja mimo wszystko jeszcze trzymam kciuki =)
Witajcie
Mam jeszcze jedno pytanie skoro mam 26 dniowe cykle i książkowo owulacja przypada mi na 12- 13 dzień, czy sądzicie że 11 dzień cyklu będzie dobry? Bo ja nie odczuwam kiedy ona się zbliża ale cykl mam regularny 26 dniowy jak w zegarku. I jeszcze jedno jak często się " przytulacie" ? Słyszałam że raz na tydzień...
Z góry bardzo dziękuje![]()
moja rada do przytulać się wtedy kiedy jest ochota

A ja mam ochote na taki mega duzy kolorowy deser lodowy z owocami bitą smietaną mmmmm pyyychaaa
![]()
jaaaaaaaaaaaaaaami ale bym sobie zjadła taki deser

reklama
Podziel się: