reklama
scotland18
Fanka BB :)
Hej troche mnie nie bylo ale w niedziele nacielam sobie oko w pracy, dopiero dzisiaj otworzylam oczy ale na jedno mam wszystko zamazana przez przeciwbolowe krople, jak mi przejdzie to was nadrobie. Wczoraj przyszla @ wszystko mnie boli, martwi mnie ze faza lutealna trwala tylko 10 dni
Witajcie
Mam jeszcze jedno pytanie skoro mam 26 dniowe cykle i książkowo owulacja przypada mi na 12- 13 dzień, czy sądzicie że 11 dzień cyklu będzie dobry? Bo ja nie odczuwam kiedy ona się zbliża ale cykl mam regularny 26 dniowy jak w zegarku. I jeszcze jedno jak często się " przytulacie" ? Słyszałam że raz na tydzień...
Z góry bardzo dziękuje
Mam jeszcze jedno pytanie skoro mam 26 dniowe cykle i książkowo owulacja przypada mi na 12- 13 dzień, czy sądzicie że 11 dzień cyklu będzie dobry? Bo ja nie odczuwam kiedy ona się zbliża ale cykl mam regularny 26 dniowy jak w zegarku. I jeszcze jedno jak często się " przytulacie" ? Słyszałam że raz na tydzień...
Z góry bardzo dziękuje
o ja pikoleHej troche mnie nie bylo ale w niedziele nacielam sobie oko w pracy, dopiero dzisiaj otworzylam oczy ale na jedno mam wszystko zamazana przez przeciwbolowe krople, jak mi przejdzie to was nadrobie. Wczoraj przyszla @ wszystko mnie boli, martwi mnie ze faza lutealna trwala tylko 10 dni![]()

a na krotka fl,to chyba jakies tabletki..ale nie wiem..,bo ja to czarna masa w tym temacie..ale pewnie nasza ilonka napisze tobie.

no ja tez teraz jak mierze tempke jestem ciekawa,jak to wyglada u mnie..a i wiecie,ze mnie to mierzenie uzaleznilo

reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Hej :-)
scotland - o matko ... brrrr ciarki mnie przeszły ... ale będzie coś widac czy to tylko jakieś draśniecię bo brzmi bardzo poważnie ? Trzymam mocno kciuki za kolejny cykl!
agnes - no to teraz już oby temperaturka poszła do góry
witam nową staraczkę ;-)
ja dzisiaj nawdychałam farby przez godzinę ...mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi, ale się martwię :-(... powiedziałam koledze bo poprosiłam go żeby podnosił za mnie ciężki rzeczy...ufam mu to nikomu nie wygada.
Ja przezięniona...nos mega zatkany
poniżej teściki z dzisiaj, są żółte i mega wyschnięte bo zdjęcie zrobiłam przed chwilą a teściki leżały od rana =) ... puki co trzymam buzie na kłótke i mąż jeszcze żyje w nieświadomości

Uploaded with ImageShack.us
scotland - o matko ... brrrr ciarki mnie przeszły ... ale będzie coś widac czy to tylko jakieś draśniecię bo brzmi bardzo poważnie ? Trzymam mocno kciuki za kolejny cykl!
agnes - no to teraz już oby temperaturka poszła do góry

witam nową staraczkę ;-)
ja dzisiaj nawdychałam farby przez godzinę ...mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi, ale się martwię :-(... powiedziałam koledze bo poprosiłam go żeby podnosił za mnie ciężki rzeczy...ufam mu to nikomu nie wygada.
Ja przezięniona...nos mega zatkany

poniżej teściki z dzisiaj, są żółte i mega wyschnięte bo zdjęcie zrobiłam przed chwilą a teściki leżały od rana =) ... puki co trzymam buzie na kłótke i mąż jeszcze żyje w nieświadomości

Uploaded with ImageShack.us
Podziel się: