reklama
Lori wreszcie jestes hehe ciekawa byłam czy juz mezulkowi powiedziałas ja bym chyba nie wytrzymała 

madlen nie nie nie nie jestes sama hehe tez tak na poczatku mowiłam''co temperatura" a teraz prosze wstaje na rowne nogi i mierze hehehehe

madlen nie nie nie nie jestes sama hehe tez tak na poczatku mowiłam''co temperatura" a teraz prosze wstaje na rowne nogi i mierze hehehehe
madlen ja tez się uzależniłam od mierzenia tempki. jeszcze kilka miesięcy temu jakby mi ktoś powiedział że będę tempkę mierzyć to bym nie uwierzyła. a proszę nie mogę się rana doczekać czy skoczy czy na dół i @ za rogiem
scotland trzymaj się dzielnie. na krótka fazę lutealna dobrze brać magnez + vit B6.
marta przytulanie jak masz ochotę nawet codziennie lub co drugi dzień to największe szansę na fasolkę. ale nie raz na tydzień. bo wtedy to jak trafić 6 w totka. nawet przy codziennym przytulanku starania mogą trwać kilka miesięcy
lorelain kiedy mąż się dowie? no to jesteś pierwsza na październik?
scotland trzymaj się dzielnie. na krótka fazę lutealna dobrze brać magnez + vit B6.
marta przytulanie jak masz ochotę nawet codziennie lub co drugi dzień to największe szansę na fasolkę. ale nie raz na tydzień. bo wtedy to jak trafić 6 w totka. nawet przy codziennym przytulanku starania mogą trwać kilka miesięcy
lorelain kiedy mąż się dowie? no to jesteś pierwsza na październik?
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
DZIEWCZYNKI ja to tez mam swira na temat tempki wystarczy spojrzec na moj ostatni cykl caly nie mierzony a na koncu termometr poszedl w ruch
MartaSx ja to mam owu na 11-12dc w cyklach 25-26dniowych no ale zeby raz w tyg tylko bara bara
to chyba nie
ale trzymam kciuki za ciebie
Mama witam :-)
A ja bylam na turnieju pilki noznej u mojego 7 latka chlopacy grali dziewczynki tanczyly z pomponami a mi sciskalo gardlo jak widzialam te kitusie spodniczki i te pomponiki :-
-
-( ja tez chce miec coreczke :-)

MartaSx ja to mam owu na 11-12dc w cyklach 25-26dniowych no ale zeby raz w tyg tylko bara bara

Mama witam :-)
A ja bylam na turnieju pilki noznej u mojego 7 latka chlopacy grali dziewczynki tanczyly z pomponami a mi sciskalo gardlo jak widzialam te kitusie spodniczki i te pomponiki :-
Losiczko nie tylko ty 
mój łobuziak ma ferie,ale juz od poniedziałku do szkoły i jakiego lenia bedzie miał
madlen ja to czasmi mam tak przypływ energii i ogolnie taki kot mnie łapie ze moj G patrzy na mnie jak na wariatke hihihihih

mój łobuziak ma ferie,ale juz od poniedziałku do szkoły i jakiego lenia bedzie miał
madlen ja to czasmi mam tak przypływ energii i ogolnie taki kot mnie łapie ze moj G patrzy na mnie jak na wariatke hihihihih
poniżej teściki z dzisiaj, są żółte i mega wyschnięte bo zdjęcie zrobiłam przed chwilą a teściki leżały od rana =) ... puki co trzymam buzie na kłótke i mąż jeszcze żyje w nieświadomości
no piękne grube krechy na teścikach, gratulacje :-) ja swoje po córci trzymam do dzisiaj ;-)
małżonek będzie miał niespodziankę jak się patrzy
Witajcie
Mam jeszcze jedno pytanie skoro mam 26 dniowe cykle i książkowo owulacja przypada mi na 12- 13 dzień, czy sądzicie że 11 dzień cyklu będzie dobry? Bo ja nie odczuwam kiedy ona się zbliża ale cykl mam regularny 26 dniowy jak w zegarku. I jeszcze jedno jak często się " przytulacie" ? Słyszałam że raz na tydzień...
Z góry bardzo dziękuje![]()
hej, Marta
myślę że 11 dnia przytulanko jak najbardziej wskazane, gdzieś czytałam że najlepiej co 2-gi dzień bo duże szanse na fasolkę a i przyszły tatuś ma czas na regenerację :-)
reklama
Podziel się: