reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori widze,ze ty znowu wariujesz z tymi testami :-D..podziwiam,bo ja to zawsze sikalam tylko 1raz
a ty mezowi jeszcze nic nie powiedzialas ???:szok::szok::szok:

reklama
Lori wreszcie jestes hehe ciekawa byłam czy juz mezulkowi powiedziałas ja bym chyba nie wytrzymała :-D:-D:-D
madlen nie nie nie nie jestes sama hehe tez tak na poczatku mowiłam''co temperatura" a teraz prosze wstaje na rowne nogi i mierze hehehehe

madlen ja tez się uzależniłam od mierzenia tempki. jeszcze kilka miesięcy temu jakby mi ktoś powiedział że będę tempkę mierzyć to bym nie uwierzyła. a proszę nie mogę się rana doczekać czy skoczy czy na dół i @ za rogiem

scotland trzymaj się dzielnie. na krótka fazę lutealna dobrze brać magnez + vit B6.

marta
przytulanie jak masz ochotę nawet codziennie lub co drugi dzień to największe szansę na fasolkę. ale nie raz na tydzień. bo wtedy to jak trafić 6 w totka. nawet przy codziennym przytulanku starania mogą trwać kilka miesięcy

lorelain kiedy mąż się dowie? no to jesteś pierwsza na październik?

DZIEWCZYNKI ja to tez mam swira na temat tempki wystarczy spojrzec na moj ostatni cykl caly nie mierzony a na koncu termometr poszedl w ruch:baffled:

MartaSx ja to mam owu na 11-12dc w cyklach 25-26dniowych no ale zeby raz w tyg tylko bara bara :szok: to chyba nie :sorry: ale trzymam kciuki za ciebie

Mama witam :-)

A ja bylam na turnieju pilki noznej u mojego 7 latka chlopacy grali dziewczynki tanczyly z pomponami a mi sciskalo gardlo jak widzialam te kitusie spodniczki i te pomponiki :-:)-:)-( ja tez chce miec coreczke :-)

agnes ,malami ciesze sie,ze nie tylko ja jestem stuknieta :-D:-D,fajnie wiedziec ze takich wariatow jest wiecej ;-)
agnes a skad ty wiesz o magnezie + vit.B6 jak jest krotka fl ??

Losiczko nie tylko ty :tak:
mój łobuziak ma ferie,ale juz od poniedziałku do szkoły i jakiego lenia bedzie miał

madlen ja to czasmi mam tak przypływ energii i ogolnie taki kot mnie łapie ze moj G patrzy na mnie jak na wariatke hihihihih

poniżej teściki z dzisiaj, są żółte i mega wyschnięte bo zdjęcie zrobiłam przed chwilą a teściki leżały od rana =) ... puki co trzymam buzie na kłótke i mąż jeszcze żyje w nieświadomości

no piękne grube krechy na teścikach, gratulacje :-) ja swoje po córci trzymam do dzisiaj ;-)
małżonek będzie miał niespodziankę jak się patrzy

Witajcie

Mam jeszcze jedno pytanie skoro mam 26 dniowe cykle i książkowo owulacja przypada mi na 12- 13 dzień, czy sądzicie że 11 dzień cyklu będzie dobry? Bo ja nie odczuwam kiedy ona się zbliża ale cykl mam regularny 26 dniowy jak w zegarku. I jeszcze jedno jak często się " przytulacie" ? Słyszałam że raz na tydzień...
Z góry bardzo dziękuje :)

hej, Marta
myślę że 11 dnia przytulanko jak najbardziej wskazane, gdzieś czytałam że najlepiej co 2-gi dzień bo duże szanse na fasolkę a i przyszły tatuś ma czas na regenerację :-)

madlen o tym magnezie to mi gin mówił. no i pracuję w aptece więc co nieco wiem o lekach.

i w ciąży teraz ginekolodzy też zalecają magnez. poczytaj trochę w necie to dziewczyny tez o tym piszą

reklama
Malami :-D
losiczka
no przeciez ty bedziesz miala coreczke !!!,tylko nie wiem kiedy,(pewnie niedlugo ) ale bedzie sliczna,mala dziewczynka z kitusiami :tak::tak:
agnes a bo ja zapomnialam,ze ty w aptece pracujesz :zawstydzona/y:

Do góry