reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No to wydaję mi się,że możesz obstawić,że tego 7 dnia masz owu. Ale najlepiej jakbyś mierzyła temperaturę, bo wtedy możesz określić ile trwa u Ciebie faza lutealna. Ja mierzę temperaturę, a testami się wspomagam, ale nie są dla mnie głównym wyznacznikiem co do owu.

Ja muszę zmykać dziewczynki, bo dorabiałam sobie kiedyś jako opiekunka i teraz jeszcze chodzę do 1 smyka, a właściwie to już dużego chłopa, bo w 1 klasie podstawówki już jest:) I dziś właśnie idę do tego mojego chłopaka:-) A najlepsze jest,że zaczęłam się nim opiekować jak miał 3 tygodnie, a tu już 8 lat mu stuknie w sierpniu.... Ależ ten czas leci ....:-) Do jutra, bo dziś to późno wrócę, więc już mnie dziś nie będzie...

reklama
Rozia jak dobrze, ze jesteś :)))) no to mam kompana to szalonej fazy :))) Idę na jogę się trochę odstresować i przestać myśleć ;)

reklama
Do góry