reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola skarbie GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JA WIEDZIAŁAM ZE TAK BEDZIE. CZUŁAM TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHI WIDZISZ JAK DOBRZE NAS SŁUCHAĆ :)
Aga idziemy w ten sam dzien:) tez mam na 3 wizytę :) Ja jak zwykle pójżno ok 18 !!!!

Ja zmykam spać skarby !!!!!!!!!!!! Dobranoc:)
ale super wiadomośc na samą noc, chociaz jedna dobra wiadomość , bo przed chwilą dowiedziałam sie ze zginął kolega męża,:( miał tylko 25 lat :( ehhhh to życie !!!!!!!!!! aż sie boje mu o tym powiedziec !!!!!! bo jeszcze nie wie !!!!!!!!!!!

reklama
wiolka - ja trzymam kciuki i puki co nie chce zapeszać &&&

ilonka - z tego co ja zrozumiałam lekarza to do badania został pobrany fragment łożyska, nie wiele z tych badan można stwierdzić bo szpital nie robi szczegółowych badań bo szkoda na to kasy, wiec raczej nigdy sie nie dowiem co było przyczyną...ale z tego co ja kojarze a może sie myle to w łożysku są te same chromosomy co u dziecka, dla tego np badanie amnopunkcji polega na pobraniu fragmentu łożyska no bo przeciez nie dziecka.

Lori tzn ja wiem ze badania histopatologiczne nie dadzą odp na to dlaczego dzieciaczki umarły ale własnie zastanawiałam sie jak to jest, bo sama poroniłaś i jak z tego można było wywnioskować ze to były niuńki skoro oni sami tego nie zrobili itd, no ale nie ważne juz !!! wybacz ze mam takie pytania !!!

Dobranoc :*

ale dziś produkcja pełną parą, dopiero was nadgoniłam
ale musiałam mieszkanie wysprzątać bo teściowa jutro przyjeżdża na zakupy i nie będziemy mieć czasu

lori super że już jesteś i dochodzisz do siebie, jeszcze losiczka niech się pojawi.
wiola wielkie GRATULACJE!!!!!!!

anisiaj trzymam kciuki za wizytę,
karolina szkoda że ci się nie udało spotkać z maluszkiem....
nie pamiętam co miałam pisać...
aha scotland ja jestem w 14 cyklu (niestety) i przewidywany termin @ to 10.04
od kilku dni robię testy owul i dziś chyba jest pozytywny ale nie jestem pewna, co myślicie?? IMAG0018.jpgIMAG0022.jpgIMAG0023.jpgIMAG0024.jpg choć jak tak teraz patrzę na te zdjęcia to myślę jednak że chyba dopiero jutro super krecha wyjdzie.

reklama
Witam w sobotni wczesny poranek:happy2:

obudził mnie głód i musiałam niestety wstac i coś przegryść , odechciało mi sie spać więc postanowiłam znowu byc pierwsza :-) jak tak dalej pojdzie to za dwa m-ce bede ważyć 95 :szok: przez to podjadanie

wiolka kurcze tak sie strasznie cieszę gratulacje kochana wszystkiego dobrego :tak:
anisiaj szybciutko po wizycie daj nam tu znac bo z ciekawości poumieramy :rofl2:
jane jesli chodzi o testy kochana ja sie wogole na nich nie znam jedyne na jakie sikałam to były ciążowe
Lori dużo zdrówka i sił życzymy i zieleonego światelka
Ilonko a jak Twój Jaś już lepiej ??

Wczoraj słuchajcie tak sie wkurzyłam,że szok już Wam nie pisałam ale co tam bedzie mi lepiej jak wurzuce to z siebie. Jak zwykle temat dot. się teściowych: wczoraj po spacerku jak wróciliśmy zaczełam robić obiad i do tego tak mnie głowa rozbolała,ze szok a tu dzwonek do drzwi, otwieram patrze stoi teściowa(dodam,ze bardzo lubię takie niezapowiedziane wizyty) wyszła na spacer ze swoim drugim wnuczkiem od mojego M siostry. Ja taka zdziwiona i pytam "a co mama tu robi" pryjechała bo młody miał straszny katar i temp. no to kurde wie,ze mój Igor dwa tyg. jż siedzie w domu i wie ,ze w poniedziałek w końcu ma iść do przedszkola to przyprowadza mi tu zasmarkanego dzieciaka aby sie pobawili. No myślałam, że mnie kur .... wica trafi. po czym oczywiście nie zdjeła butów i wpasowala mi sie do salonu i zobaczyła moje rogaliki które robiłyśmy wspólnie na BB poczestowala się sama i mówi " no ładne bo sie nie porozwalały ale ciasto takie dziwne, moje było smaczniejsze" i tu juz przegieła, usiadła do stołu i myslała ,ze jej kawę zaproponuję. a ja nic dokońca zjedliśmy obiad z Igorkiem i olewałam ją ,aż w końcu sie ubrała i polazła. Doszłam do wniosku nie będę proponowac kawy jak jej rogaliki nie smakują :wściekła/y: i pewnie znowu jestem tą nadąsaną synową. Pewnie gdyby jej córcie zrobiły rogaliki to byłyby najsmaczniejsze ale,że mają dwie lewe rece to nic nie potrafią zrobić nawet sałatki pokroić.
Kurcze jak na świeta wspólnie coś przygotowywaliśmy to każda coś miała do zrobienia, ja miałam ciasta, jedna siotra miał dwie salatki po czym dzien przed świętami dzwonię do teściowej a ona do mnie,ze kroi słatkę bo córcia nie miała jak i kiedy. Pewnie za grubo by pokroiła i warzywa,by źle ugotowała :angry:
Przepraszam,ze tak zanudziłam z samego rana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry