reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anaber-to jędza nikt nie potrafi tak ponieść ciśnienia jak teściowa!!!Dobrze że sobie poszła my wiemy że rogaliki tywojego wyrobu musiały być pysze a nią sie nie przejmuj:happy2: Dziewczyny nie wiem czy będę dziś robić drugi test bo położna mi mówiła żebym za 5 dni zrobiła więc chyba poczekam:-)Dzękuje wam bardzo za gratulacje i trzymam za was wszystkie kciuki&&&&&&&&&&:-D Anisiaj-kochana i za twoją wizyte dziś informuj nas tylko jak wrócisz

reklama
wiola gratuluje !!!! :happy2:
a powiedz mi,czy ty robilas test w dniu spodziewanej @,przed czy po ??

a tak wogole to dzien dobry wszystkim :-)

Madlen- w środe miałąm dostać @ nie przyszła czekałam jeszcze czwartek i piątek wieczó test zrobiłam 2 dni po spodziewanym terminie @,cały czas myślałam że to ten bromergon mi cykl poprzestawiał,ciesze sie ale nie wariuje na tym punkcie bo wole ostrożnie do całej sytuacjii podejść i w tygodniu zrobie kolejny test.Najzabawniejsze jest to że troche mi sie przytyło jestem szczupła więc każdą fałdke na brzuchu u mnie widać też to na tabletki zwalałam:confused:

wiolka a powiedz mi jeszcze kochana,czy u ciebie ta druga kreseczka jest juz dobrze widoczna,czy jest jasniejsza od kontr.??

Witajcie musiałam wejść jeszcze przed szkolą
Anaber współczuję Ci nie ma nic gorszego jak teściowa, oj wiem coś o tym potrafią nam zaleśc za skórę i cały dzień spaprany :wściekła/y:
Wiolka sikłaś dziś na tescior drugi raz ?

reklama
Do góry