reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
mmm zjadłabym sobie coś dobrego :-) chciałam zrobić małe naleśnczki z jabłkiem ale mi się mąka skończyła eh a nie chce mi się iść hi hi hi

Mam pytanie czy macie jakiś dobry przepis na barszcz czerwony bo dostałam buraczki trochę zetrę do słoika a resztę ugotuję na barszczyk :tak: ale pewnie trzeba mieć zakwas

Ostatnia edycja:
ilonka dziękuję, czuje się dobrze. Są dni kiedy mały szaleje, w sobotę nawet o 6:10 dostałam kopniaka w żebro na pobudkę, ale takie pobudki to ja mogę mieć :) a są dni kiedy ledwo mnie muska... pytałam lekarza, a on powiedział, że to zależy czy ma rączki i nóżki zwrócone do środka mnie i leży kręgosłupem przyklejony do zewnątrz brzucha, czy na odwrót... więc nie panikuję ... :-)
brzusio rośnie, choć oczywiście jak dla mnie wciąż jest za mały.... jak patrzę na Twój i Zzagubionej to ehhhhhhh pomarzyć mogę tylko o takich rozmiarach :-) ale powiem Wam, że buty już ciężko wiązać :)
Ilona mój wariuje jak wypiję szklankę mleka na przykład, :) słodkiego chyba nie lubi :) hehehe :)

madlen, karolina dziękuję, czuję się OK. mam zgagę, chodzę często do toalety siku :) ale naprawdę nie mam na co narzekać :):-)

marta sx
ja bym się nie martwiła ty, że przytyłaś :)

ale zrobiłyście mi ochotę na sernik :)

Tak, Igor :) syneczek :-)
madlen może wkleisz zdjęcie testu i pochwalisz się swoimi II kreseczkami ????
madlen do 14 tygodnia ciąży wymiotowałam i spałam na zmianę ... więc teraz chwila oddechu :) :-)

Witajcie,

ale naskrobałyście dzisiaj ;)

ja jestem po pierwszym dniu w pracy - makabra! raz, że bolał mnie brzuch, dwa, że zwaliło się na mnie kilka trudnych spraw i ze stresu prawie się popłakałam. Myślę, że popracuję do świąt, 7 mam wizytę i powiem lekarzowi, że bez zwolnienia to ja oszaleję.

wiolka - gratulacje raz jeszcze :)))

madlen - Tobie też gratuluję! ja przy pierwszym teście miałam bladą kreskę i ciąża jest, więc koleżanki nie słuchaj

karolina - cieszę się, że się wygadałaś przed psychologiem. Czasem samo spuszczenie emocji daje wiele

ilonka - jutro masz to usg, tak? jak tam nerka?

joweg - jak mąż po wizycie?

Marta - ja właśnie zamówiłam sobie naleśniki ze szpinakiem, też mam dzisiaj naleśnikowe fantazje ;)

wybaczcie, ale więcej nie pamiętam. Leżę plackiem bo mam wydęty brzuch i mnie boli. No a jak wiecie to już stres murowany

reklama
ooo, bietka - gratulacje :)))

słuchajcie, a ja mam pytanie z cyklu "ambitne" ;) czy ciąża subiektywnie szybko mija? bo ja już bym chciała być dalej, coś widzieć, coś czuć i się zastanawiam jak to odczuwa "gospodarz" całej imprezy, czyli mama :)

Do góry