reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko ale widok !!!!!!!!!!!!!
Ja miałam takiego 2 razy w życiu, raz po porodzie, bo mi 8 razy sie wkuwały wiec miałam potem całe ręce sine :baffled: a drugi raz chyba z Jasiem w ciązy !!!!!!!!
bietka cieszę sie ze juz lepiej z brzuszkiem, ale magnez bierz na razie , nie zaszkodzi :) co do salony to my mamy nie za duży a stół to taki chcemy aby na codzien nie zajmować dużo miejsca a jak ktoś przyjdzie można go szybko rozłożyć na wiekszy :)

STÓŁ 90X90+100+4 KRZESŁA (2171940079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo

Zestaw, stół 90x90 + 3x45, 4 krzesla Modena Raty! (2231738915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NO tylko ceny nie te, u nas w meblowych są tańsze o wiele tansze !! :)

U mnie dzis barszcz czerwony z ziemniaczkami i cebulką :) standardowo na 2 dni juz zrobiłam :)

reklama
ilona ja szukam stolu tez :d na 12-16 osob minimum bo kurcze nie miescimy ludzi a co dopiero na swieta czy co s:D

dzieki za te stronki znalazalm taki stol jak dlugo szukalismy !!!!!!! heheh

Ostatnia edycja:
Witam
Ale paskudna pogoda za oknem a było tak pięknie
Ilonka super stół ten drugi
Katrina śliczny brzuszek
Zagubiona aleeeeeeeee siniak masakra
Mnie doktorka kazała pić herbatkę imbirową na mdłości

Aga-ja też pije imbirową tylko podobno lepiej działa jak kupi sie świerzy korzeń imbiru i plasterek zaleje wrzątkiem ale tak nie próbowałam:-)

mnie nic nie pomagało na mdłości :crazy: wszystkie cuda wypróbowałam i NIC, tzn mnie chodzi o ciązę z aniołkiem i z Jasiem bo teraz od początku czuje sie super, mdłosci były ale nie takie zeby mi przeszkadzały :) ale jak zrobiłam test to juz byłam gotowa isć i kupić własnie to co ma wiola czyli mamamarin bo byłam pewna ze od 6 tyg bede mieszkać w wc , :-D wiem ze też może pomóc przegryzienie czegoś zanim ie wstanie z łózka np sucharka :)

anisiaj ja tez :D u nas ma padac cale swieta :( a juz sie cieszylam ze bedzie tak ladnie :( a tutaj lipa :( dobrze ze jeszzce dzis do pracy i potem wolne :)

reklama
joweg - a ja jak na złość wczoraj wolne, dzisiaj wolne, a jutro pracuję ;)

szkoda, że jest taka marna pogoda Nic mi się nie chce przez to.

zzagubiona - to przyślij też to słońce do Warszawy ;)

Do góry