Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niby nie mam aż takich złych teraz, ale 2 złamane a reszta długie no i to tak nie bardzo wygląda, na codzień mi to nie przeszkadza ale w swięta za pasem i ładniej by sie te ręce prezentowały, no tylko oczywiscie wariatka jestem i mysle czy mozna czy nie
Ilona-zadzwoń do kosmatyczki i spytaj bo ja robiłam tipsy ale żelowe i to dawno temu teraz nie chce mi sie paznkci niszczyć bo mam swoje ładne kupuje lakiery i maluje tylko albo czasem odwiedzam kosmatyczke która mi robi ładny maniciure z jakimiś ozdobami ale też na moich paznokciach Marta-takie ci........y powinno sie na stosie palić które chleją bez opamietania
mam sporo ponad normę neutrofile i sporo poniżej limfocyty. w styczniu miałam wszystko w pięknej normie i już się stresuję. czytam na necie, że to mogą być białaczkowe sprawy, nienawidzę netu......