reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Niby nie mam aż takich złych teraz, ale 2 złamane a reszta długie no i to tak nie bardzo wygląda, na codzień mi to nie przeszkadza ale w swięta za pasem i ładniej by sie te ręce prezentowały, no tylko oczywiscie wariatka jestem i mysle czy mozna czy nie :baffled:

reklama
Ilona-zadzwoń do kosmatyczki i spytaj bo ja robiłam tipsy ale żelowe i to dawno temu teraz nie chce mi sie paznkci niszczyć bo mam swoje ładne kupuje lakiery i maluje tylko albo czasem odwiedzam kosmatyczke która mi robi ładny maniciure z jakimiś ozdobami ale też na moich paznokciach Marta-takie ci........y powinno sie na stosie palić które chleją bez opamietania:wściekła/y:

Ilonka ja też nie mam pojęcia czy można ale najlepiej zadzwonić do kosmetyczki jak radzi Wiola.
Ale mam ochotę na kebaba szok:tak:

mam sporo ponad normę neutrofile i sporo poniżej limfocyty. w styczniu miałam wszystko w pięknej normie i już się stresuję. czytam na necie, że to mogą być białaczkowe sprawy, nienawidzę netu......

reklama
Anisiaj Ty lepiej w necie nie czytaj bo można tyle chorób sobie zdiagnozować że szok lepiej zadzwoń do gina jak masz wątpliwości i sie uspokoisz

Do góry