reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

mi też sie zakręciła łezka :tak:
Ja też jestem przeciwnikiem alkoholu i papierosów oraz innych używek a już w szczególności w ciąży

reklama
Scotland - mam 10-11kg na plusie, w tabelce możesz wpisać w miejsce płci NIESPODZIANKA

anaber - wczoraj wieczorem wkleiłam fotkę, cofnij się nie wiem 3-4 strony, to zobaczysz

anisiaj no co Ty to mi jest teraz głupio ,ze nawet te dwa łyki wziełam :zawstydzona/y: ja nie potrafię się tak szybko pogniewac a już na pewno nie jak ktos ma racje bo racje macie i ja tez nie jestem zwolenniczką picia alkoholou w ciąży i palenia papierosów ale to były tylko dwa łyki :-)

moja kuzynka jak była w ciazy to całe 9 m-cy odpalała fajke od fajki, dziecko po porodzie według lekarzy było zdrowe , ale bardzo szybko zaczeło choroawac zapalnie płuć, oskrzeli itp. bardzo wczesnie poszło do żłobka i złapało opsę wietrzną. teraz ma 5 lat a zachowuje sie jak 3 latek malo mówi no i wszyscy twierdzą ,ze to przez ospę :szok: także popieram Was w 100% i to ja się rąbnę w głowe zanim coś zrobię ale PEPSI to ja już sobie nie potrafie odmowić ;-):rofl2: anisiaj i to normalne ,ze każdy ma zboczenie zawodowe ja np. jak słysze teksty ,ze mi zeby w ciazy poleciały to bym zaraz powiesiła taką osobę. Zęby nie poleca od ciazy tylko od niedbalstwa a już jak słysze o RTG w ciaży :wściekła/y: teraz ja zostane zjedzona. Każda coś mądrego powie to nie będzie mądrzejszych od nas :-)hahahahahhahahahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - bo RTG w ciąży to zło, więc słusznie, że mówisz :) książkę możemy napisać "Szalone staraczki w ciąży dostały poradnianej sraczki" ;) przepraszam za obleśny tytuł, ale taką mam dzisiaj ambitną twórczość w głowie ;)

co do pepsi - myślę, że chodzi nam o to, że fajnie drapie podniebienie i ma wyrazisty smak :)

Kobietki moje kochane dziękuje że jesteście zginęłabym bez was:-) ja nie pije alkoholu w ciąży aale też znam takie aparatki które sie upajały w ciąży i paliły to czysta głupota ale cóż:wściekła/y:nie każdy jest taki sam a co do pepsi to sama bym sie napiła dawno już nie piłam zapomniałam jak smakuje:-)

kobietki ciężaróweczki robicie sobie pazurki ?????????????????? tzn chodzi mi o akryl ????????????

Bo nie mogę patrzeć na te moje pazury juz i tak pomysłam ze moze bym siadła jutro i sobie zrobiła, ale nie wiem czy akryl jest bezpieczny, bo wiadomo ze to śmierdzi i mam dylemat !!!!!!!!!!!

Ilona-mi bardzo szybko rosną moje paznokcie mam bardzo długie więc nie musze sobie robić:-)tylko musze z nimi często coś robić bo są za długie

reklama
Wiolka ja też znam taką co co dziennie musi wypić 2 drinki bo sie trzęsie a jak zaszła w ciaży to chlała tak jak przed i w 10 tyg poroniła
Ilonka nie mam pojęcia ale myślę że to nie powinno zaszkodzić ja mam brzydkie bo czasem zdarza mi sie obgryź

Do góry