reklama
katrina115
Potrójna Mama
Scotland - mam 10-11kg na plusie, w tabelce możesz wpisać w miejsce płci NIESPODZIANKA
anaber - wczoraj wieczorem wkleiłam fotkę, cofnij się nie wiem 3-4 strony, to zobaczysz
anaber - wczoraj wieczorem wkleiłam fotkę, cofnij się nie wiem 3-4 strony, to zobaczysz
A
anaber
Gość
anisiaj no co Ty to mi jest teraz głupio ,ze nawet te dwa łyki wziełam
ja nie potrafię się tak szybko pogniewac a już na pewno nie jak ktos ma racje bo racje macie i ja tez nie jestem zwolenniczką picia alkoholou w ciąży i palenia papierosów ale to były tylko dwa łyki :-)
moja kuzynka jak była w ciazy to całe 9 m-cy odpalała fajke od fajki, dziecko po porodzie według lekarzy było zdrowe , ale bardzo szybko zaczeło choroawac zapalnie płuć, oskrzeli itp. bardzo wczesnie poszło do żłobka i złapało opsę wietrzną. teraz ma 5 lat a zachowuje sie jak 3 latek malo mówi no i wszyscy twierdzą ,ze to przez ospę
także popieram Was w 100% i to ja się rąbnę w głowe zanim coś zrobię ale PEPSI to ja już sobie nie potrafie odmowić ;-)
anisiaj i to normalne ,ze każdy ma zboczenie zawodowe ja np. jak słysze teksty ,ze mi zeby w ciazy poleciały to bym zaraz powiesiła taką osobę. Zęby nie poleca od ciazy tylko od niedbalstwa a już jak słysze o RTG w ciaży
teraz ja zostane zjedzona. Każda coś mądrego powie to nie będzie mądrzejszych od nas :-)hahahahahhahahahahaha

moja kuzynka jak była w ciazy to całe 9 m-cy odpalała fajke od fajki, dziecko po porodzie według lekarzy było zdrowe , ale bardzo szybko zaczeło choroawac zapalnie płuć, oskrzeli itp. bardzo wczesnie poszło do żłobka i złapało opsę wietrzną. teraz ma 5 lat a zachowuje sie jak 3 latek malo mówi no i wszyscy twierdzą ,ze to przez ospę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
anaber
Gość
ciekawe co w tym pepsi jest ,ze tyle tych ciężarnych ciągnie 
pewnie samo zlo ;-)

anaber - bo RTG w ciąży to zło, więc słusznie, że mówisz
książkę możemy napisać "Szalone staraczki w ciąży dostały poradnianej sraczki"
przepraszam za obleśny tytuł, ale taką mam dzisiaj ambitną twórczość w głowie 
co do pepsi - myślę, że chodzi nam o to, że fajnie drapie podniebienie i ma wyrazisty smak
co do pepsi - myślę, że chodzi nam o to, że fajnie drapie podniebienie i ma wyrazisty smak
wiolka23
Fanka BB :)
Kobietki moje kochane dziękuje że jesteście zginęłabym bez was:-) ja nie pije alkoholu w ciąży aale też znam takie aparatki które sie upajały w ciąży i paliły to czysta głupota ale cóż
nie każdy jest taki sam a co do pepsi to sama bym sie napiła dawno już nie piłam zapomniałam jak smakuje:-)

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
kobietki ciężaróweczki robicie sobie pazurki ?????????????????? tzn chodzi mi o akryl ????????????
Bo nie mogę patrzeć na te moje pazury juz i tak pomysłam ze moze bym siadła jutro i sobie zrobiła, ale nie wiem czy akryl jest bezpieczny, bo wiadomo ze to śmierdzi i mam dylemat !!!!!!!!!!!
Bo nie mogę patrzeć na te moje pazury juz i tak pomysłam ze moze bym siadła jutro i sobie zrobiła, ale nie wiem czy akryl jest bezpieczny, bo wiadomo ze to śmierdzi i mam dylemat !!!!!!!!!!!
reklama
Wiolka ja też znam taką co co dziennie musi wypić 2 drinki bo sie trzęsie a jak zaszła w ciaży to chlała tak jak przed i w 10 tyg poroniła
Ilonka nie mam pojęcia ale myślę że to nie powinno zaszkodzić ja mam brzydkie bo czasem zdarza mi sie obgryź
Ilonka nie mam pojęcia ale myślę że to nie powinno zaszkodzić ja mam brzydkie bo czasem zdarza mi sie obgryź
Podziel się: