reklama
P
polisia
Gość
to normalne ,ze każdy ma zboczenie zawodowe ja np. jak słysze teksty ,ze mi zeby w ciazy poleciały to bym zaraz powiesiła taką osobę. Zęby nie poleca od ciazy tylko od niedbalstwa a już jak słysze o RTG w ciażyteraz ja zostane zjedzona. Każda coś mądrego powie to nie będzie mądrzejszych od nas
hahahahahhahahahahaha
o rety to chyba musisz mnie powiesić
A poza tym melduję, że Was czytam, ale za dużo piszecie
gosiulek73
mama K&K&A
Lekarze są zgodni co do jednego, że akryl stosowany na paznokcie jest szkodliwy dla dziecka. Może on zawierać toksyny, które będę niekorzystnie działać na nienarodzone dziecko. Dlatego nie zaleca się zakładania tipsów i innych sztucznych paznokci.
Niektórzy mówią nawet że nie powinno sie malować paznokci ponieważ zawierają ftalany które mogą być szkodliwe dla dziecka.
A co do zębów? Lecą ze względu na to że dziecko zabiera nam wapno i dlatego dlatego trzeba dostarczać je w większych ilościach.
Niektórzy mówią nawet że nie powinno sie malować paznokci ponieważ zawierają ftalany które mogą być szkodliwe dla dziecka.
A co do zębów? Lecą ze względu na to że dziecko zabiera nam wapno i dlatego dlatego trzeba dostarczać je w większych ilościach.
reklama
Podziel się: