reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Anisiaj-ciąża może zmienić albo wszystko albo nic zależy u kogo obciąża organizm i różnie to bywa wyniki też sie osłabiaja nic sie nie stresuj będzie dobrze:happy:

dziękuję Wam dziewczyny. teraz już wiem, że na pewno pójdę na zwolnienie bo mam limfocyty tylko 16%, a norma jest od 20, więc mogę teraz złapać każdą infekcję w sekundę

Anisiaj-potrzebny ci odpoczynek i po prostu dbanie o siebie i wszystko wróci do normy:-)ja ide 13 na badania też jestem ciekawa jakie mi wyniki wyjdą

to normalne ,ze każdy ma zboczenie zawodowe ja np. jak słysze teksty ,ze mi zeby w ciazy poleciały to bym zaraz powiesiła taką osobę. Zęby nie poleca od ciazy tylko od niedbalstwa a już jak słysze o RTG w ciaży :wściekła/y: teraz ja zostane zjedzona. Każda coś mądrego powie to nie będzie mądrzejszych od nas :biggrin2:hahahahahhahahahahaha

o rety to chyba musisz mnie powiesić :) chodzę do dentysty regularnie, byłam miesiąc przed ciążą i potem w drugim miesiącu, czyszczę codziennie tak że hoho, a jednak zdarzyło się, że musiałam naprawiać choć tak to może raz na dwa lata mi się trafia, dentystka mnie właśnie pocieszała, że to w ciąży tak :D powieś! :))))

A poza tym melduję, że Was czytam, ale za dużo piszecie :) u nas ok, czuję Fasolkę, a odkąd czuję to jestem ciut spokojniejsza, albo może nabrało to innego wymiaru :))

Lekarze są zgodni co do jednego, że akryl stosowany na paznokcie jest szkodliwy dla dziecka. Może on zawierać toksyny, które będę niekorzystnie działać na nienarodzone dziecko. Dlatego nie zaleca się zakładania tipsów i innych sztucznych paznokci.

Niektórzy mówią nawet że nie powinno sie malować paznokci ponieważ zawierają ftalany które mogą być szkodliwe dla dziecka.

A co do zębów? Lecą ze względu na to że dziecko zabiera nam wapno i dlatego dlatego trzeba dostarczać je w większych ilościach.

reklama
Do góry