reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Joweg chyba tak od pierwszego dnia ostatniej @ mi ginekolog obliczył tak ale zawsze masz te dwa tygodnie wahania, bo do zapłodnienia dochodzi w dniu owuki a nie w dniu @
Będziesz miała dzidziulkę zobaczysz i ten czas Ci szybko poleci :-D

reklama
anisiaj a no mam :d u meza w pokoju stoi czasami lubie se zapialic lampki :d i popatrzec :d taka malutka sztuczna ;:D

ciekawe jak to u mnie bedzie liczone bo w sumie do zaplodnienia juz dawno doszlo heheh

Anisiaj z usg wtedy wychodziło 6 tydzień lekarz mówił że wszystko super tak jak powinno być we wtorek ide na badania kwi i moczu a 19 na następną wizyte słuchać serduszka a od ostatniego okresu wychodzi mi 7 tydzień a na wykresie mi pokazuje 6

joweg - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dobra jesteś!:)))))))))))))))

wiolka - to super, że u Ciebie tak ładnie się to rozwija. U mnie z okresu wychodzi 7t5d, ale u mnie to totalnie nie jest miarodajne.

słuchajcie, kuchnia wolna, czas na mnie. idę oddać się namiętnemu krojeniu warzyw ;)

hejka dziewczyny

ufffffffffff nadrobiłam wszytko ...
ale nie mam siły pisać, jeszcze dziś ostatnie porządki, wycieczka do babci, na cmentarze do dziadków... padam na twarz... idę pod prysznic i zapadam w sen...
zajrzę pewnie po świętach a jak mi się uda, to może jutro i w pon.

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM SMACZNEGO JAJKA I WESOŁEGO ALLELUJA

Zobacz załącznik 454066

reklama
Bietka fajnie że sie pokazałaś:-)Tobie również Wesołych Świąt Marta-na początku przez pare dni zażywałam później mi tabletka zaczęła w gardle stawać i przestałam:sorry2:a jak u gina byłam to nie kazał mi witamin zażywać i leżą w półce nawet sie magnezem dławie:dry:

Do góry