Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joweg chyba tak od pierwszego dnia ostatniej @ mi ginekolog obliczył tak ale zawsze masz te dwa tygodnie wahania, bo do zapłodnienia dochodzi w dniu owuki a nie w dniu @
Będziesz miała dzidziulkę zobaczysz i ten czas Ci szybko poleci
Anisiaj z usg wtedy wychodziło 6 tydzień lekarz mówił że wszystko super tak jak powinno być we wtorek ide na badania kwi i moczu a 19 na następną wizyte słuchać serduszka a od ostatniego okresu wychodzi mi 7 tydzień a na wykresie mi pokazuje 6
ufffffffffff nadrobiłam wszytko ...
ale nie mam siły pisać, jeszcze dziś ostatnie porządki, wycieczka do babci, na cmentarze do dziadków... padam na twarz... idę pod prysznic i zapadam w sen...
zajrzę pewnie po świętach a jak mi się uda, to może jutro i w pon.
JESZCZE RAZ WSZYSTKIM SMACZNEGO JAJKA I WESOŁEGO ALLELUJA
Bietka fajnie że sie pokazałaś:-)Tobie również Wesołych Świąt Marta-na początku przez pare dni zażywałam później mi tabletka zaczęła w gardle stawać i przestałama jak u gina byłam to nie kazał mi witamin zażywać i leżą w półce nawet sie magnezem dławie