reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zaczynamy staranka :)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

wielkanoc2-300x300.jpg

reklama
Wiolka ale masz mdłości? bo prenatal compleks je łagodzi ja się dobrze po nich czułam i teraz po falvit mama w sumie też
Ilonka fajnie że się pokazałaś i również wszystkiego dobrego dużo spokoju i miłości

Marta-mam troche wiem że łagodzą tylko jak tą tabletke łyknąć jak ona taka cholera wielka tak myślałam jagbym z niej ten proszek na łyżeczke wysypała i popiła dużą ilością wody?

Marta-ja tak robiłam tylko z jakimiś lekami nie pamiętam wiem że jak proszek jest w takiej kapsułce to musi być nie dobry:dry:jak raz sobie zgniotłam tabletke jak żołądek leczyłam to żałowałam bo była taka okropna że szklanka wody niewiele mi pomogła:-p

Marta ja też dzisiaj farbowałam włoski ;-) a moja mama do mnie wyskoczyła, że jak to włosy farbuje, że dzisiaj nie wypada bo dzisiaj się sprząta :szok: ehh dlatego nie mogę doczekać się kiedy się z domku wyprowadzę!! Mój tato to nawet krzyczy za mną, że mam zęby umyć albo się uczesać :szok::-D

Dziewuszki ja uciekam na spotkanie z psiapsiółami, mam nadzieję że się jakoś przeprawię przez ten śnieg. Do "zobaczenia" później ;-)

Marta-czytalam właśnie dzięki wielkie :-)od jutra zaczne stosować Suonko-tak to jest z rodzicami przyzwyczajenie robi swoje dla nich zawsze będziesz córeczka malutką

Ostatnia edycja:
Suonko ja też tak miałam jak mieszkałam z mamą a najbardziej mnie wkurzało jak już bylam na 2 roku studiów a ona krzyczała że mam się uczyć hi hi szok :szok: fajnie się mieszka samemu tzn z mężem ;-) choć kocham moją mamę ale jednak co samemu to samemu

idę farbować się :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
haha Marta ja miałam na studiach codziennie rano pobudkę o 6 rano z pytaniem "Na którą masz do szkoły?" :-D A jak miałam mniej zajęć, albo jakieś odwołane to musiałam tacie plan pokazywać bo inaczej nie dawał mi spokoju i mówił, że robię sobie wagary i nie zaliczę roku jak nie będę chodzić na wykłady :-D
No ale masz rację, już nie mogę się doczekać kiedy będę mieszkać z moim mężusiem... Już kupujemy pomału rzeczy do nowego mieszkanka, ale to jest fajne :-)

Do góry