reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
suonko - choinka a na niej pisanki - dwa w jednym ;)

Marta - nie spieram się, pewnie tak jest, tylko powtarzam, co mi pielęgniarka mówiła :)

p.s. jak już dodałam post, to zobaczyłam co napisałaś o choince z pisankami ;)

Anisiaj-nie doczytałam przepraszam:zawstydzona/y:w tak krótkim czasie to chyba trzeba z wanny jeść żeby w ciągu 2 tygodni przytyć albo mieć taką tendencje:-D ja w I ciąży przytyłam 12 kilo i na drugi dzień po cesarce wyglądałam tak jak zawsze szczupłobo wszystko mi w brzuch poszło a teraz zobaczymy:-) Suonko- w noc poślubną z mężem zaszaleją i będą mieć jedną osóbke więcej;-)

wiolka - nie ma za co, coś Ty ;) słuchaj, a Ty już miałaś usg,bo nie pamiętam?

właśnie M dał mi polewę czekoladową, jaką zrobił - mrauuuuuuuu :)

zaraz mi zwalnia kuchnię i idę walczyć z sałatkami, brrr ;)

heheh wiecie co u mnie moja chineczka dalej stoi hehehe :p

u nas tesciowa dowalila , zobicie sie koscielny slub a w noc poslubna dzidzie hehe ale zapomniala ze maz nie moze :p

martaSx- termin porodu jak sie oblicza ? od ostatniej miesiaczki czy jak ?:D ale ten czas leci :D ale dla mnie i tak za powoli hehe

wiolka - to przepraszam, coś mi uciekło :) i masz na usg wiek na suwaczku? to my jakoś blisko urodzimy (jak wszystko dobrze pójdzie;))

joweg - żartujesz? serio masz choinkę jeszcze?:)

reklama
Do góry