reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
:) i pępek na wierzchu i kreska na brzuszku, to rzeczy o których wiem i przypuszczam że Olcia też, są to tematy bardziej powszechne niż "łuszczące sie" sutki:)

co do pępka to mój mężuś wczoraj mnie mega rozbawił
głaskal brzuszek, całowal itd a tu nagle mówi "ale ty masz dziwny pępek... jakiś innny... hmm widac dno" ja mysłałam że spadne z łóżka, on tak stwierdził bo jego pępek to chyba sięga kręgosłupa-wielka czarna dziura jak kanion kolorado... no a mój faktycznie spłaszczył sie tak że widać "dno" :-D

tak jak napisała ewwe już troszkę się orientujemy:-)
więc myślę że linia nas nie zaskoczy tak jak nieszczęsne sutki;-)

tym bardziej, że nie jest to moja pierwsza ciąża...

co do pępka to mój mężuś wczoraj mnie mega rozbawił
głaskal brzuszek, całowal itd a tu nagle mówi "ale ty masz dziwny pępek... jakiś innny... hmm widac dno" ja mysłałam że spadne z łóżka, on tak stwierdził bo jego pępek to chyba sięga kręgosłupa-wielka czarna dziura jak kanion kolorado... no a mój faktycznie spłaszczył sie tak że widać "dno" :-D

mój mąż też ma ogrooomny pępek:D pół palca mi się w nim mieści :D gdyby nie mąż to nawet bym nie wiedziała, że takie pępki istnieją:)

Olcia a to sutki Ci się takie nie "zrobiły" w pierwszej ciąży?

Ja w pierwszej ciąży to miałam taki dziwny rozlazły brzuch (bardziej na bok niż w przód"mały karakanik"), że ani pępek mi nie wyszedł, ani nie miałam kreski. No ale na szczęście żadnych rozstępów również.

joamar - a ja miałam pół kreski a z pępka "nosek" mi się zrobił. Musiałabym poszukac zdjęć z domalowanymi oczkami i buźką na brzuszku, a pepek robił za nosek - idealny był w tej roli:)

joamar - a ja miałam pół kreski a z pępka "nosek" mi się zrobił. Musiałabym poszukac zdjęć z domalowanymi oczkami i buźką na brzuszku, a pepek robił za nosek - idealny był w tej roli:)

Ja też taką pamiątkę mam :):-D
27tydzie.jpg

pępek miałam zawsze wklęsły, a na końcu jak założło się obcisłą bluzkę wystawał jak antenka;-) kreska na samym końcu się pojawiła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry