Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja n codzień też mam bardzo wklęsły, a kutasik mi się zrobił :-)ja tez myslalam ze wyciek z cyca to po porodzie dopiero i jak pisaly marcowki to nie moglam uwierzyc az sie sama nie przekonalamale to mile nie jest przynajmniej dla mnie...
a co do pepka to nie kazdemu wychodzi zalezy kto jaki ma pepuszekmoj napewno nei wyjdzie bo jest gleboki ale jak juz brzusio rosnie to sie rozciaga i jest taki szeroki fajny
pamietam kolezanke z ciazy jak ona ogolnie miala bardzo plytki iprawie wypukly pepek i jej tak wyszedl ze pod luzna bluzka taki kutasik odstawal ale lalam z niej
czadowo to wygladalo
i naprawde mocno odstawalo
a ona sie smiala ze jest teraz dwa w jednym
![]()
Zacząl wychodzić gdzieś od 30 tygodnia dopiero.Jeśli chodzi o bluzki (tuniki) itp to spokojnie można kupić w normalnym sklepie. Ja w poprzedniej ciąży to tylko spodnie i spódnice kupowałam ciążowe a bluzki w normalnych sklepach. Przynajmniej jest większy wybór i ładne rzeczy a w ciążowych nie zawsze. Jak mierzyłam niektóre ciążowe bluzki to były tak dziwnie skrojone, że wyglądałam jak słoń
Spodnie z normalnego sklepu to pasowały na mnie tylko dresowe![]()