reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

jak moj pepek sie zamieni w nosek to chyba umre! zawsze mialam wklesly a teraz na maksa sie splycil, nie przeszkadzaloby mi to gdyyby byl noskiem, ale niech to przemienianie sie nie boli a mnie ciagnie i boli :/

reklama
ja tez myslalam ze wyciek z cyca to po porodzie dopiero i jak pisaly marcowki to nie moglam uwierzyc az sie sama nie przekonalam :) ale to mile nie jest przynajmniej dla mnie...
a co do pepka to nie kazdemu wychodzi zalezy kto jaki ma pepuszek :)moj napewno nei wyjdzie bo jest gleboki ale jak juz brzusio rosnie to sie rozciaga i jest taki szeroki fajny :) pamietam kolezanke z ciazy jak ona ogolnie miala bardzo plytki iprawie wypukly pepek i jej tak wyszedl ze pod luzna bluzka taki kutasik odstawal ale lalam z niej :) czadowo to wygladalo :Pi naprawde mocno odstawalo ;) a ona sie smiala ze jest teraz dwa w jednym :)

ja tez myslalam ze wyciek z cyca to po porodzie dopiero i jak pisaly marcowki to nie moglam uwierzyc az sie sama nie przekonalam :) ale to mile nie jest przynajmniej dla mnie...
a co do pepka to nie kazdemu wychodzi zalezy kto jaki ma pepuszek :)moj napewno nei wyjdzie bo jest gleboki ale jak juz brzusio rosnie to sie rozciaga i jest taki szeroki fajny :) pamietam kolezanke z ciazy jak ona ogolnie miala bardzo plytki iprawie wypukly pepek i jej tak wyszedl ze pod luzna bluzka taki kutasik odstawal ale lalam z niej :) czadowo to wygladalo :Pi naprawde mocno odstawalo ;) a ona sie smiala ze jest teraz dwa w jednym :)
Ja n codzień też mam bardzo wklęsły, a kutasik mi się zrobił :-):-D Zacząl wychodzić gdzieś od 30 tygodnia dopiero.

hehe :) mojej mamie nie wyszedl wiec mi pewnie tez nie wyjdzie pamietam jak po porodzie sie zrobil nagle taki ciasny i znow gleboki a taki szeroki tak mi sie porobal :) ale mowie wam ten jej kutasik byl przeogromny !!! naprawde :) moze znajde gdzies fote to wkleje jak mi pozwoli a pamietam ze sama sie smiala ze swojego pepuszka :)

heheeh glupawki dostalam przez was! hehehe kutasik a potem sie zrobil taki ciasny i gleboki hi hi bo taki ogromny sie nie podobal heheeheh raaanyy mam kosmate mysli raczej niz wyobrazenie pepkow! hehe musze ruszyc w koncu tylek do kwiaciarni bo kolezanka ma 30 i postanowilam znienacka wpasc do niej z kwieciem! a nie moge sie od was oderwac drogie posiadaczki duzych kutasikow pepkowych heheeh

Salomii zboczuszku.

Ja miałam antenkę :) Nie za dużą nie za małą :) I zawsze jak gładziłam brzusio to się nią bawiłam :P
EWWE mój mąż też ma taki pępek - końca nie widać końca nie widać :P

Ja na ostatnie urodziny dla chłopaka kupiłam odkurzacz samochodowy. Ale myślę ,że na lato to jakieś portki czy koszulka. Jeśli będziecie jeździć nad wodę i jeśli lubi pływać to może płetwy.:-D Najlepiej coś przydatnego.

reklama
Jeśli chodzi o bluzki (tuniki) itp to spokojnie można kupić w normalnym sklepie. Ja w poprzedniej ciąży to tylko spodnie i spódnice kupowałam ciążowe a bluzki w normalnych sklepach. Przynajmniej jest większy wybór i ładne rzeczy a w ciążowych nie zawsze. Jak mierzyłam niektóre ciążowe bluzki to były tak dziwnie skrojone, że wyglądałam jak słoń ;)
Spodnie z normalnego sklepu to pasowały na mnie tylko dresowe :)

Ja swego czasu kupiłam spódnicę z pasem (tym takim ciążowym) taką krótką i to w normalnym sklepie. Ale też w tym roku wygrałam bluzkę ciążową podajże z czasopisma Mam dziecko czy jakos tak wartą 150 zł. Bluzka wcale taka fajna nie jest, w dodatku pstrokata i może jak będę miała bardzo duży brzuch to będzie lepiej leżała. Nie ma wyboru w ubraniach ciązowych ,a jak jest to pewnie trzeba było by zabulić za bluzkę z 350 zeta co się nie kalkuluje bo po ciąży pójdzie w odstawkę. Jestem zdania ,ze nie ma co inwestować w drogie ciuchy ciążowe. W końcu latami nie chodzi się w ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry