reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

18 lat + lata stazu :P widzialam jeden krawat co mojemu sie spodobal kiedys kiedys i pisalo wlasnie tak 18 lat i 12 lat stazu czy tam praktyki :)

tak naprawde to mamy tyle na ile sie czujemy :) 18 czy 20 czy 16 :P jak kto woli ;)

reklama
Poza allegro ciuchy ciążowe niestety są dość drogie. Pooglądałam sobie Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe., 9fashion.pl - odzież ciążowa, moda ciążowa, ubrania ciążowe, bo już powoli nie mam w czym chodzić, letnie spodnie już mnie cisną
frown.gif
Gdzie kupujecie ciuchy?

ja sobie zestaw ciuszków jeden zamówiłam na allegro właśnie, używany. były tam spodnie jeansowe z pasem, taka dopasowana koszula różowa w drobne paseczki z kołnierzykiem, koszula kopertowa, wiązana na boku, ciążowy sweterek z krótkim rękawem odcinany pod biustem i wiązany na sznureczek, i jeszcze jedna bluzka:) wszystkie ciuchy z firmy H&M mama, w stanie idealnym, całość za całe cudowne 60 zł.Baaardzo jestem zadowolona z tego zakupu. A tak to jeszcze jedne spodnie dostałam od koleżanki, bluzek trochę miałam sprzed ciąży,może nie typowo ciążowych, ale dłuższych i luźniejszych w talii, przez wzgląd na moją mało apetyczną oponkę:) ostatnio kupiłam 4 tuniki w lumpie za 20 zl, no i dzis krótkie spodenki mi mąż zafundował:)oto cała moja ciążowa garderoba:D aa i legginsy mam ciążowe z lumpka:)

ja letnich ciuszkow na razie mam sporo. gorzej bedzie jak przyjdzie jesien czy zima, bo wtedy trzeba bedzie zainwestowac w jakies swetry, nie mowiac juz o kurtce czy butach :confused:

Ja stwierdziłam, że pod koniec ciąży tak jak moje koleżanki będę chodzić w bluzach męża. jedynie na jakieś wyjścia ale to wystarczy bluzka z krótkim rękawkiem zlata+sweter. A futerko na zimę ma mi pożyczyć koleżanka, więc większych zakupów na zimę nie planuję.

Ja stwierdziłam, że pod koniec ciąży tak jak moje koleżanki będę chodzić w bluzach męża. jedynie na jakieś wyjścia ale to wystarczy bluzka z krótkim rękawkiem zlata+sweter. A futerko na zimę ma mi pożyczyć koleżanka, więc większych zakupów na zimę nie planuję.

ja meza kurtke puchowa chyba tez zaanektuje na zime. najbardziej boje sie o buty, bo w poprzedniej ciazy przez ostanie 1,5 m-ce w zadne buty sie wcisnac nie moglam ...

Ja w pierwszej ciąży miałam taki fajny golf i zwykłą jesienną kurtkę, której pod koniec już nie dawałam rady zapiąć ale i tak nie było potrzeby bo mi ciągle gorąco i chodziłam rozpięta.
też chodziłam w bluzach i koszulkach męża :)

reklama
Jestem wściekła a tak właściwie ogromnie załamana. Cellulut to nic bo po kuracji balsamami zniknie ale rozstępy?? Patrzeć na siebie nie mogę :no: Nawet mężowi nago nie jestem w stanie się pokazać - całe moje piersi są w rozstępach i to w dodatku czerwonych :crazy: Obejrzałam cale moje ciało i już widze nowe na udach i pośladkach :eek: Przeciez codziennie smaruje sie kremem perfecta mama na rozstępy i duuuupa. To dopiero 4 miesiąc więc co będzie w 9?? Aż boję się pomyśleć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry