reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

a nosicie już majtki ciążowe?
bo ja jeszcze latam w zwykłych figach, ale coś czuję, że mnie powoli zaczynają uciskać..

reklama
heheeh My angel :)) normalnie ciesze sie ze jestes :D:D:D
odnosnie hehehe wiadomosci ze nic nie dal pas.. nooo pocieszajace heeheh :D zobacze, jak nie da to dziecko bedzie mialo przechlapane, bede je ciagala na fitnes ;) kurcze tak to jest jak sie nie ma babci na miejscu

No wiesz być może Tobie coś da, ja to w ogóle krytyczny przypadek byłam bo jak mnie zszywali po cc to za grubo tak jakby tę skórę zebrali i w ogóle macicę miałam tak wysoko jakoś i tak mi zostało do tej pory w sumie, nawet lekarz się dziwił, ze ja ruchy w 16 tc czułam 2 cm poniżej pępka a nie tuż nad spojeniem łonowym jak powinno się czuć. Teraz już macica wystaje ponad pępek :)

bo ja jeszcze latam w zwykłych figach, ale coś czuję, że mnie powoli zaczynają uciskać..

heh, ja nie noszę i mam nadzieje, że nie będę nosić. Z Julką to do końca w normalnych majtkach chodziłam, w stringach nawet też czasem ale takich miękkich, koronkowych. TEraz tak samo, zakladam dopasowane 100% bawełniane majteczki i nic mnie nie uciska i mam nadzieję, że tak zostanie ;)

Ja cały czas w stringach. Nie wyobrażam sobie nosić pełnych majtek. W poprzedniej ciąży też tylko stringi zakładałam. W połogu tylko pełne, żeby podpaska się dobrze trzymała.

Ja chodzę tylko w stringach ,ale muszę kupić z wyciętym dołem (specjalne ciążowe , kosztują 20 zeta), bo przez ucisk robi sie oponka ,wiec za mocno cisnął choć tego nie czuję. Zaczełam spać juz bez majtek, bo taki ucisk nie jest zdrowy. A tak przynajmniej normalnie brzuch wygląda.

co to sa majtki ciazowe?:szok:
ja nosze zwykle jak zawsze bawelniane albo koronkowe niskie biodroweczki pelniejsze albo stringi z tym ze wole tez takie ktore maja troszke materialu jednak hehe a nie tylko 2 paski ;)nic mnie nie uwiera:)

To pewnie coś w stylu majtek bezszwowych co nakłada sie pod gładkie sukienki.
A matki ciążowe to takie które nie uciskują brzucha, w przypadku stringów jest wycięty dół.

No ja nie wyobrażam sobie zasuwać w takich galotach http://www.bielizna-anna.pl/images/products/big/MAJTKI-CIAZOWE-ANITA-BABYPANTY-1759.786.jpg nie dość, że gorąco, ja mam spodnie z pasami, do tego koszulka.. brr, cała bym była mokra ;-) Za to już zaczynam mieć problem ze stanikami, wyczerpały się miseczki, nie ma E w moim ulubionym sklepie a już D lekko przyciasne się robią. Muszę poszukać w jakiś innych sklepach chyba :/ Na razie noszę sportowe :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry