Laski, szczególnie te zakręcone;-) kupiłam sobie nowy szampon, taki:
LOREAL Liss Ultime Szampon 250ml OKZAJA!!! (1765394782) - Aukcje internetowe Allegro
i cement do włosów:
KERASTASE Ciment Thermique cement termiczny 125ml (1763469101) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj pierwszy raz tego użyłam i jestem baaaaaaardzo zadowolona. Pachnie pięknie, włosy gładziutkie jak nie moje normalnie! POLECAM!
Aha, sprzedawca mi mówił, że jak ktoś ma łamliwe, rozjaśniane, mocno zniszczone włosy to z tej serii co cement powinien zakupić kąpiel do włosów i cement 200ml do spłukiwania, a dopiero jako trzeci krok ten cement który ja mam nakładać, bo jego się już nie spłukuje.
Tu jest ten zestaw:
http://allegro.pl/kerastase-zestaw-kapiel-cement-odbudowa-i1773306847.html
Trochę to drogie, ale wiem, że warto.
Jeden z moich znajomych jest znanym fryzjerem, czesał E.Górniak, Dodę i inne gwiazdy;-)
Jak sobie kiedyś rozjaśnianiem do platynowego blondu włosy potwornie zniszczyłam to mi ten cement polecił i on mi włosy uratował, teraz regularnie do niego wracam:-)
Uważam, że nie ma lepszej kuracji regenerującej a jesli jest to mi o tym napiszcie:-)
Chodzi za mną od dłuższego czasu ciemny blond, więc znów cement może się okazać niezbędny