Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak długie ma Pani cykle?Ja robiłam taki sam test Pink płytkowy, a dodatkowo strumieniowy 11 dni po owulacji i oba wyszły negatywne, z kolei 19 dni po owulacji strumieniowy był negatywny, zaś płytkowy pozytywny, tego samego dnia badanie krwi potwierdziło ciążę.
Ja robiłam taki sam test Pink płytkowy, a dodatkowo strumieniowy 11 dni po owulacji i oba wyszły negatywne, z kolei 19 dni po owulacji strumieniowy był negatywny, zaś płytkowy pozytywny, tego samego dnia badanie krwi potwierdziło ciążę.
Testami owulacyjnymi + własną obserwacją: ból owulacyjny, śluz, temperatura. I tak, oczywiście wiem, że to się nie równa monitoringowi u lekarza.![]()
Zdaję sobie z tego sprawę. Tak też moją ciążę uznano za nieprawidłowo rozwijającą się, zakończoną poronieniem samoistnym. Beta nie przyrastała prawidłowo, wartości były zbyt niskie jak na określony tydzień ciąży, a sam wzrost zbyt mały i powolny, od początku do końca.
Nie twierdzę swoim wpisem, że brak pozytywnego wyniku w domowym teście ciążowym po 11 dniu od owulacji jest czymś normalnym; to może zarówno oznaczać, że owulacja się przesunęła, że zagnieżdżenie nastąpiło później, ale może być też czymś alarmującym.
Niestety pracuję od 7:30 do 15:30. Nie mam jak jechać na betę.Jeśli faktycznie to implantacja to zrób jutro betę. Jeśli to ciąża to będzie już w 100% wiarygodna.