reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Dorotko wielkie dzięki za informacje:-) nie jest tak źle:) Czytałam trochę na necie i generalnie lekarze piszą , że jest możliwe zajście w ciąże już w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek-tak wiec wszystko przede mną:)))
A tak apropo, macie może jakieś "sprawdzone" sposoby na córcie? Wiem tylko że jest większe prawdopodobieństwo poczęcia córy w 1-2 dzień przed owulacją lub dzień po niej:) W każdym razie bardzo DZIęKUJę za informacje życzę duuuużżżżoooo miłości i POZDRAWIAM!!!!!;-)

reklama
mam pytanko takie z "innej beczki" powiedzcie Mi skad sobie ściagacie czy bierzecie te słodziutkie napisiki i zdjecia"podłuzne" (avatar to sie bodajże nazywa) pod Waszymi odpowiedziami???Ja tez takie chce!!!! Thanx za info! Pozdrawiam mamusie!

pod naszymi wpisami są suwaczki, zresztą w temacie ciąza,porod.. masz temat jak wstawic suwaczek,czyli instrukcja krok po kroku łącznie z linkami suwaczków,avatar to male zdjęcie pod twoim imionkiem,pozdrawiam:-)

Ja testy zamowilam na allegro, a co do ich skutecznosci to sie jeszcze nie wypowiem, bo poki co czekam ;-)
Jedyna moja uwaga jest taka, że od początku testowania obok kontrolnej pojawia się druga (świadcząca niby o pozytywnym wyniku) kreska ale znacznie jaśniejsza od testowej. Podejrzewam, że te z apteki są lepsze, ale i znacznie droższe. Gdzieś jest temat o testach owu, to sobie poczytak :-)

reklama
Hejka...
ja już drugi miesiąc nie biorę pigułek i od następnego cyklu zaczynamy starania... wydaje mi się , że to nie za wcześnie... folik też już łykam od momentu przerwania hormonów a 5 lutego mam umówioną wizytę u ginekologa... ciekawe czego się dowiem...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry