Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mozna zajść w 3 dzień po owulacji a w 3 po skoku czy też po ostatnim szczycie, to coś innego
Bafinka to w jakim celu dostajesz lutkę?? Bo ja się bierze na pewno po owulacji, tak może jej nie być..
Pysia, to do niedzieli jeszcze dużo czasu![]()
Bafinka
Mandrzejczuk jak u ciebie?

z czego toxoplazmoza to 59zl i grupa krwi 49zl zdarli ze mnie jak tlyko mogli, a pokloli mnie tak, ze same since zostaly. Ogolnie to nadal czesto wstaje w nocy na siku ale doszlo do tego ciagle uczucie glodu, non stop mnie ssie. Wstaje w niocy i robie sobie kanapki z salami, bo z glodu zasnac nie moge. Aha no i co jeszcze mam to to, ze co bym nie zobaczyla na reklamie do jedzenia to automatycznie mam na to chcice. Otatnio zachcialo mi sie ferrero rocher to maz az 3 sklepy zjezdzil specjalnie a dzisiaj beda nalesniki z lodami, owocami i polewa czekoladowa 

no a jutro wizyta u ginka