Bafinka wiem, ze ci jest trudno, ale uwierz, ze jeszcze niedawno ja sama bylam ta zalamana, ze chcialam odstawic staranka. Juz nawet seks z mezem nie dawal mi przyjemnosci, bo tylko staramy sie, staramy sie. Pojechalismy nad morze, tam dostalam okresu i jakos przestalam o tym myslec, a po powrocie zajelismy sie tym meszkaniem i zobacz, ze wedlug usg w ciaze zaszlam wlasnie tydzien po powrocie z Łeby, tak, ze ja sie smieje, ze to chyba te nadmorskie powietrze na nas tak wplynelo. I wierze, ze to wlasnie ten wyjazd nam pomogl, nie wiem jak ale pomogl, sama nie wierzylam jak dziewczyny pisaly o wakacjach zeby sobie gdzies pojechac i sie uda. Tak bardzo chcialabym zeby i Wam sie udalo, bo wiem jak sie meczycie psychicznie i wogole. Przeslam Wam fluidki i mam nadzieje, ze do konca roku wszyskie zaciazycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzisiaj lece do lekarza zobaczyc moje serduszko, jestem podekscytowana, a zarazem boje sie, ze bedzie cos nie tak...to dopiero, a zarazem AZ 8 tydzien ale chyba spokojna bede jak ginek powie, ze jest serducho, ze maly zdrowo rosnie...