• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Masz 5 niższych od 36,6 ale patrząc na tą 5 wygląda jak spadek. Kiedy robiłaś te testy w porównaniu do temperatury?? tzn. jak miałaś tą najniższą to jak wyszedł test?? i jak to ma się do śluzu??

Szkoda, że nie mogę tego graficznie zobaczyc, byłoby dużo łatwiej :(
A szyjkę badasz??

Bafinko, śluzu jak Ci pisałam często nie ma na zewnątrz a jest przy szyjce. Tam go sprawdzasz?? I jak Twoja temperatura?? Lutkę bierze się chyba od skoku właśnie i szczytu.. więc nie załamuj się.
Mój cykl tez jakiś zwariowany.. w sobotę niby skok powinnam mieć a dopiero mi się wszystko przygotowuję na owulacyjnę sprawy, więc będzie opóźnienie i cykl dłuższy..

Bafinko kochana, dziś na pewno masz skoczek pierwszy. Jak się czułaś wczoraj i dziś? Możesz sprawdzic śluzik jaki jest na szyjce?? Bo teraz ważne by wyłapać skok śluzu, tzn, wiedzieć czy dziś jest jeszcze choć trochę płodny. Jak i u wyjścia tak i przy szyjce. Miałaś też wczoraj spadeczek, więc wczoraj mogła być owulacja albo też dziś na skoku, tylko ten sluzik i szyjka..

teraz sprawdzaj codziennie rano tez temperature, bo muszą być 3 wyższe by potwierdzić skok. Czyli, ta 3 musi być również na wysokości minimum 36,7, jesli nie, to 4.

A kiedy było przytulanko??

A gdzie taki śluz i jaki był wczoraj?? Jak jest rzadki, czyli jak woda to dobrze, bo w odczuciu wodnisty to jak najbardziej płodny. Tak czy siak, działać, działać !! I pamietaj, by śliny w razie suchości nie uzywać bo ona momentalnie plemniki zabija!
Trzymam mocno kciuki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry