• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam nowe staraczki.Ivonamar moze nie bedzie tak zle, ja za 4 miesiace mam 29 lat a moj maz 31 a staramy sie o nasze pierwsze dziecko.wiekiem sie nie przejmuj.a ktory masz dzien cyklu?

reklama
Kwiatuszek ja zaczelam mierzyc temp. od tego cyklu i stresuje mnie to bardziej.plus jest taki ze mozna sie zorientowac na czym sie stoi i wyliczyc okres.ja zaczelam ja mierzyc po tym ostatnim dlugim cyklu (44 dni), zeby sprawdzic co sie tam u mnie dzieje, czy nie mam jakiegos problemu z tymi fazami.na pewno mozesz sprobowac isc na zywiol , zwlaszcza ze masz krotkie cyklei moze to cos pomoze. a do mierzenia temp. zawsze mozesz wrocic.ja od 10 miesiecy tez chwytam sie roznych sposobow ale na razie bazskutecznie.

kwiatuszek i dobrze ze idziesz na żywioł pewnie tak będzie szybciej niż jakbyś się przejmowała na zapas... ja też podchodze do tego na luzie w tym cyklu mierzę temp i na tym koniec nie orientuje się nawet który to dzień cyklu... co ma być to będzie...

Kwiatuszek ja zaczelam mierzyc temp. od tego cyklu i stresuje mnie to bardziej.plus jest taki ze mozna sie zorientowac na czym sie stoi i wyliczyc okres.ja zaczelam ja mierzyc po tym ostatnim dlugim cyklu (44 dni), zeby sprawdzic co sie tam u mnie dzieje, czy nie mam jakiegos problemu z tymi fazami.na pewno mozesz sprobowac isc na zywiol , zwlaszcza ze masz krotkie cyklei moze to cos pomoze. a do mierzenia temp. zawsze mozesz wrocic.ja od 10 miesiecy tez chwytam sie roznych sposobow ale na razie bazskutecznie.

no bo to sie jeszcze wiecej mysli o temp podwyzszona moze sie udalo i tak wkolo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry