Ikasia ja tez w tym miesiacu robie testy owulacyjne ale dopiero pierwszy raz i tez mialam problem z interpretacja intensywnosci 2 kresek ale wczoraj testowa wyszla mi ciemniejsza od kontrolnej i dopiero teraz mam pozytywny.jak jest 1 krecha to test negatywny.nie wiem co Ci napisac, ale widocznie Twoj organizm odzwyczaja sie od tabl. u mnie nie wygladalo to tak drastycznie ale kazdy organizm jest inny.
Lilithchyba owulka idzie,3 dni mialam 36,5 a dzis 36,3.przedwczoraj i wczoraj mialam az mokre majtki ze sluzu.zrobilam wczoraj test owulacyjny i napewno pozytywny, tamte byly jednak negatywne bo teraz to ja zobaczylam dopiero ta intensywnosc kreski testowej.wciaz dzialamy, moj maz juz jest zmeczony tymi domowymi badaniami i moim gadaniem o owulacji.ja juz tez jestem soba zmeczona.raz sie nakrecam raz sie doluje- masakra.Lilith dzis mam 20 dzien cyklu, wczoraj wspolzylismy i teraz jak myslisz zrobic dzien przerwy i jutro zgwalcic meza?dalej sie trzymac schematu co dwa dni?to przypuszczalnie kiedy powinnam miec ta owulke?A jak u Ciebie?