Kwiatuszek nie odpuszczaj, tylko w jego mniemaniu niech tak to wyglada.Ikasia w sumie ma racje, my potrafimy kochac dzieci, ktorych jeszcze nie mamy a oni jak nie widza, nie dotkna to tak tego nie czuja jak my.
Bafinka ten lekarz jest po*******ony.jak mozna Ci takie rzeczy naopowiadac.co on wrozka jakas, skad wie, ze to nieplodnosc.na podstawie zwyklego usg?to co ja mam powiedziec, staram sie 10 miesiecy, cykle mam w miare regularne, budowa u mnie ok, mimo to moja lekarka mnie nie wysyla do kliniki nieplodnosci.tylko po roku czasu chce sie za mnie wziasc, porobic badania mi i mojemu M.jak jest taki madry to niech zrobi Ci poziom hormonow, monitoring cyklu, cokolwiek.Wiesz co Bafinka nie przejmusz sie nim.starasz sie dopiero 5 miesiecy, musisz dojsc do siebie po tabl.ja wierze w Twoja plodnosc. przykro mi ze tak sie odbijasz od lekarzy, wydajesz kase,a oni jakies brednie opowiadaja.nie mowie tego ,ze jestem madrzejsza ale takie postepowanie wobec pacjentki, szkoda slow. to jest delikatny temat i trzeb adelikatnie postepowac.trzymaj sie kochana i nie doluj sie.