Cześć laseczki. Taka troche dziś niepisata jestem. Coś mnie rozbiera i bynajmniej nie jest to mój mąż hahahahah (taki dowcip wieczorny - wekendowy) W głowie mi szumi, gardło boli.... Oczy szczypią........Rozbita strasznie jestem, nie wiem czy zaraz mnie sen nie zmroczy, ale narazie staram się jakmogę nadrobić
A więc:
Bafinka cieszę się wrzuciłaś na luz, ja zaszłam właśnie w miesiącu który miałam cały rzeznaczony na badania, prawie co tydzieńjeździłam po lekarzach istwierdziłam że ten miesiącto przygotowania do następnego starankowego, a tu niespodzianka. Teraz też bym chciała się czymś zająć, żeby nie myśleć, ale strasznie to trudne jest.
LILITH to juz na półmetku jesteś z mieszkankiem, a jakiś zdjęcia pokażesz tego królestwa.
kacha10 Niech się zdziwi, ale moze zacznie robić wszystkie badania, takie szczegółowe i szybciutko wtedy zajdziesz....
Wierzę w to ogromnie. Trzymam mocno kciuki.
Anecia111 to ty nie synka masz a aniołka............ fajnie.Mój Tomek był też bardzo grzeczny jak był mały. A co do Twojegozdrowia, podzielam zdanie dziewczyn, zmykaj na badania, wszystkie jakie się da. I wpadaj częściej. Ucałój maleństwo - sory wielkiegofaceta. hihi
Pysia888 Napij się za mnie też kawki czasami, bo mi się też chce, ale nie mogę ;-(
A zapalenia, ja też miałam kiedyś z Tym problem,wracało długo,ale w końcu się wyleczyło, i teraz (odpukać) jest ok, więc głowa do góry, będzie dobrze., A humorek,no niewiem, jakiś taki ostatnio miałam zły dzień, a właściwie tydzień, teraz zaczyna się trochę poprawiać. Chyba hormony albo ta choroba co mnie zaczyna brać, ale strasznie było. Ryczałam prawie co wieczór.
kwiatyszeq20 a co u Ciebie?
Pozdrawiam was wszyskie.......... ;-*