• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

a już myślałam ze coś nie tak... a ja się zdołowałam dzis właśnie się dowiedziałam ze moja koleżanka jest w ciąży a tak sie zarzekała że nie chcą dzieci że chcą sie najpierw sobą nacieszyć.. a tu taki nius:(
życze ci fasolki agusia:)

reklama
ostatnio coś tu ucichło... ja jutro jade na konsultacje go gina z tymi moimi wynikami może wymyśli coś sensownego...
kwiatuszku co u ciebie?
agusia ja trzymam &&&&&&&&&&&&&

witam Was leseczki.u mnie 27 dc- narazie od paru dni mam wrazliwe cycki na dotyk.to jest taki sam bol jak w tamtym cyklu.w piatek mam termin @ wiec juz tylko na nia czekam, zeby rozpoczac nowy cykl.temp. w fazie poowulacyjnej pokrywa sie z poprzednim cyklem, wiec juz wiem czego sie spodziewac.moj m mnie wczoraj zaskoczyl-ludzi sie ze moze nam cos z tego cyklu wyjdzie.ja wiem, ze nic z tego nie bedzie.a zawsze to on mnie stawia do pionu jak sie nakrecam a tu teraz na odwrot.
Bafinka ja mam 3 znajome, ktore zaczaly starania tak jak ja a nawet pozniej i juz urodzily.mnie to tez dobija.a w pracy mam znajoma ktora starala sie miesiac i teraz jest juz w 4 miesiacu ciazy.a ja mialam w planie rodzic na maj i sprzatnela mi moj termin.widac, ze to nie jest nasz czas.ja zamierzam sie wziasc ostro do roboty w nastepnym cyklu.testy owulacyjne i w dni plodne duzo sexu.powiedzialam m, ze na swieta tego prezentu nie dostanie ale jest szansa ze moze pare dni po swietach.
Bafinka a z tym stazem to niezly pomysl.zajmiesz sie czyms innym i troche grosza tez bedzie.
Agness , kwiatuszek co u Was?
Agusia trzymam kciuki.

a ok ostatnio jakas głodna jestem ciagle i schudłam.Prezentyswiateczne juz kupione
Nie mierze temp i wogole nie chce o tymsłyszec nie bede panikowac i porownywac

Ostatnia edycja:
kwiatuszek no to fajnie ze chudniesz. ja tez chce zgubic pare kg.zamierzam spasowac z zarciem, bo mojemu m udalo sie schudnac prawie 40kg w 6 miesiecy i teraz jest juz chudy i wszyscy dla niego sa grubi.ja waze 67 kg a chcialabym wazyc 60 kg. ponad 2 lata temu tyle wazylam ale jak wyszlam za maz to 5 kg przybylo w ciagu 5 miesiecy.i od tego czasu trudno mi zrzucic a ja w dodatku jestem uzalezniona od slodyczy.
zamierzam teraz tez porobic wszystkie prezenty, pomyc okna, drzwi i kafle w lazience i kibelku do 8 grudnia bo od 9 grudnia zacznaja mi sie dni plodne, wiec chce miec wtedy czas tylko na sexik.ostatnio tak myslalam o prezenatch, co komu kupic ze nie umialam sie na sexie skupic.

reklama
kacha to mamy ten sam cel 60 kg i bobo:) oby nam się udało jutro mam wizytę na 18.15 ale dojazd mi zajmie jeszcze trochę czasu wiec będe późno ale dam znać:0 ja to już się nie łudzę że w tym roku zaciążę... nadzieje wiąże ze styczniem... a moim marzeniem było urodzić w maju to by był prezent na 3 rocznice ślubu... ale... serce mi peka bo wszystkie kumpele jak na złość zaciążyły wczoraj sie dowiedziałam o następnych dwóch... i to nie koniecznie wszystkie chciały... a my ostatnio z m mamy straszną chcice i jak kochamy sie codziennie gdybym pozwoliła to on najlepiej by z łóżka mnie nie wypuścił... a mam teraz płodne... gdyby tylko ta owulka była.. ale nie ma szans:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry