• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes aaa to wszystko rozumiem. Apropos ciśnienia to ja mam cały czas niskie, wciąż niskie, więc kawa wskazana :-)
A odnośnie daty urodzin dziecka to stwierdzilam, że mi to obojętne :] choć na początku chciałam na wiosnę, lato... a przecież nie będę czekać nie wiadomo ile tak by na wiosnę urodzić :]
Obojętne mi wszystko. ważne żeby bylo zdrowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja już zdaje relacje z wizytu i gina:) ze złych wiadomości to to że nie mam owulki w tym cylku i znów mam skierowanie do szpitala na zadanie hcg i obserwacje owulki a z dobrych to to że już dziś wzięłam 1 tabletkę wspomagaczy a od 2dc jeszcze clo będę brać i ginek powiedział ze do lutego powinnam zaciążyć:):)!!!

oj ciezko by bylo z blizniakami bo o trojaczkach raczej nie mysle....ale szczeze mowiac jesli by sie okazalo to bym sie nawet cieszyla:) moj facet pracuje cale dnie to nianke bym do pomocy wziela i dalo by rade....
ale tak serio to wydaje mi sie ze po plastrach nie ma raczej wieliego prawdopodobienstwa...raczej po tabletkach bo zawieraja o wiele wiecej substancji hormonalnych ktore moga wpywac na jajeczkowanie....

Bafinka do lutego niewiele Ci zostalo wiec dasz rade.jesli chodzi o szpital to znow musisz jechac w te same miejsce, na ile i kiedy?moze mi sie tez uda do lutego zaciazyc, bo ilez mozna pudlowac.:-D.fajnie ze lekarz zabral sie za ciebie od razu.trzymam kciuki, zeby w tym cyklu byla piekna owulka.ja mam 28dc i temp. mam 37,1.ale w tamtym cyklu przed okresem tez taka mialam, wiec do piatku moze sie wszystko wydarzyc.
Agness dzieki za pocieszenie.moj m duzo w diecie niezmienil.on niejada slodyczy, na sniadanie je 2 bulki fitnes bez masla- z kielbasa lub poledwica, na obiad gotowane warzywa i kurczaka, a wieczorem zupka kuksu z parowka, podzera rozne orzeszki, rzodkiewke,ogorki kiszone, jajka i na 1 piwko dziennie sobie pozwala, pije duzo wody niegazowanej,a w weekend obiady sa juz bardziej kaloryczne.je tez ryz i makaron ciemny, kasze.przez pierwsze 3 miesiace najwiecej zrzucil teraz to juz tak po 3 kg miesiecznie.cwaniak zrzucil tyle kilo i wytyka mi teraz kazdy tluszczyk.

kacha tak znów będe leżeć w tym szpitalu nie w moim nieście... idę po @ na to hcg a po tem kolo 10dc znów na obserwacje owulacji.... a ten cykl jest stracony bo to już 14dc więc jak by miała być owulka to już by były jakieś oznaki... ale mówi sie trudno nadzieje zacznę mieć od następnego cyklu.... u mnie salfazin kosztuje 18 zł:)

Bafinka duza roznica w cenie tego salfazinu.ja go dopiero w trzeciej aptece kupilam bo w innych nie mieli.mam nadzieje, ze preparat wspomoze nasze zolnierzyki.ja mam dzis 29dc i temp. 37.pewnie jutro albo w piatek spadnie do 36,8.dzis siedze w domu ale mam troche roboty a jutro i w piatek to juz wogle.szkoda ze znow musisz przez to przechodzic.ale jestes na dobrej drodze i musisz sie jej trzymac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry