zielony_groszek
Zaciekawiona BB
dzięki miliaa u mnie wszystko ok;-) zaczynam 3. cykl, tzn. jestem w 9. dniu cyklu, więc bierzemy się do roboty:-) żyję końcówką lata
mam nadzieję że w tym roku nam się uda
na razie próbuję się wyluzowac. pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak to bywa po odstawieniu...ja tez mialam fajne @ po odstawieniu. za o ten @ masakra. juz powrocily bole, mocne krwawienia, tak jak mialam wczesniej...no ale czego sie nie robi dla dzidzi...gratulacje dla kolezanki! my tez niedlugo tak bedziemy mialy dobrze :-)cześć dziewczynkimi się własnie skończyła @ ale jakaś dziwna była 2 dni krwawienia większego a potem plamienia brązowe... nie wiem sama.... mam nadzieję że jakoś mi się to wsyztsko ureguluje. Ja mam teraz 8 d.c. Teraz to już nawet nie wiem kiedy będe miała owulkę i czy w ogóle
ale stawiamy teraz na spontanicznosć
moja przyjaciółka własnie urodziła 11 dni po terminie
ma śliczną córeczkę
trzymam za Was kciuki
![]()
no to 3mam kciuki&&&&&&&&&&&&&...ja zaczynam po weekendzie o ile mi sie @ skonczy, ale mam nadzieje, ze juz bedzie po!dzięki miliaa u mnie wszystko ok;-) zaczynam 3. cykl, tzn. jestem w 9. dniu cyklu, więc bierzemy się do roboty:-) żyję końcówką latamam nadzieję że w tym roku nam się uda
na razie próbuję się wyluzowac. pozdrawiam
![]()