reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

W końcu :D
Już się martwić zaczęłam :) Ciesze się, że jest wszystko jak należy a za dwa tygodnie już na pewno zobaczysz piękne serducho. Na kiedy masz termin?? Kciuki oczywiście dalej zaciśnięte. Za mnie też proszę trzymac bo do 2 dni się wszystko powinno wyjaśnić..

reklama
LILITH no skarbie, ja jeszce nie zdążyłam puścić, a ty piszesz żeby trzymać... Czekam!!!! Tewaz na wieści od Ciebie. Muszą być dobre! A termin trochę jeszcze za wcześnie. Po tym co było, nie chciałyśmy za wczas planować. Więc czekamy do 16 na USG, potem na 17 idę oddać krewkę do badania, i 20 (poniedziałek) już do lekarki i jak wszystko będzie ok, to zakładamy kartę, obliczamy teramin i bierzemy L4!!! Więc .... ciężkie (stresyujące) dni przedemną... Czekam na wieści!!! Buzuaczki!

witam panienki a ja od rana mam straszne zawroty chyba przez cisnienie bo mierzylam mam troche podwyzszone a persi mi chyba pekna mozliwe ze to od lutki wiecie to moj pierwszycykl z lutka?
lilith agnes trzymam kciuki

Agness to oby szybko przleciało!! Ale wierze, że będzie wszystko dobrze. Tylko jak już pisałam to napisz nam :)
U mnie jutro może spaść tempka, najpóźniej w sobotę.. staram się nie nakręcać.. już tyle się staramy..
Kwiatuszqu, nie chcę CI nic mówić ale to tak na fasolkę wygląda.. a cycuchy Cię tak jakby pieką i są popuchnięte albo jak kamienie albo na bokach lub od góry rwą?? Ja mam podobnie w tym cyklu :zawstydzona/y: od 2 dni dokładnie i mam nadzieję, że to nie na @.. podobnie miałam z Jud ale kto wie.. najczęściej tak pobolewają na noc w nocy i z samego rana a potem się uspokajają.
Od lutki Kwiatuszqu raczej nie.. zawroty głowy też świadczą o fasolce.. może się zagnierzdza, jeszcze kilka dni musisz wytrwać choć wiem, że łatwo nie jest :)

kochane ale mi adrenalinki dostarczacie:)
agness kochana leż i nie przemęczaj się musi się udać tym razem i ja to w sumie wiem ze się uda:)
lilith kwiatuszku u mnie 1 objaw ciaży to też bolące piersi wieć jestem dobrej myśli co do was:) i oczywiście kciuki zaciśnięte i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysłane:)

Czesc babeczki :-)
kwiatuszekq mnie to tez wyglada na objawy ciazowe :-)
LILITH &&&&&, zeby sie powiodlo :tak:
Agness nic sie nie martw, na pewno na kolejnej wizycie zobaczysz pieknie bujace serduszko ;-)
Bafinka ja lapie fluidki :-) Pisz jak tam u Ciebie. Dobrze sie czujesz? :-)

Ja wczoraj wieczorem wyladowalam nad Morzem Czerwonym. Bylam w szoku, bo to o tydzien za wczesnie :szok: Ale cos tak czulam, ze owulke mialam w 9dc. No i sie sprawdzilo, bo cykl sie zwyczajnie skrocil. Ale coz robic... To oznacza, ze tydzien wczesniej sie staramy. Ten cykl jest moj :-D

Ostatnia edycja:
Bafinko a Ty jak się czujesz?? Synek już pewnie baardzo kopie i zaczepia mamusię ??
Co do tych piersi to może to bóle przed @, tylko inne. Bo nie bolą sutki a niby powinny. Bardziej mnie parzą jakby i to na noc i w nocy i tak na bokach ciągną lub od góry, czyli też inaczej niż z mała. No cóż, zobaczymy, będzie co ma być :)

Lazurowe, napisałaś równiutko ze mną :D
Skoro dobrze wyliczyłaś to nic złego, że @ przyszła wcześniej i jak mówisz szybciej możecie zacząć staranka! &&& by czerwiec był Twój :D

dziękuje ze pytacie czuję się dobrze dzis mam nadmiar sił i od rana sprzątam.. brzuszek jeszcze niezbyt duży ale juz zaczyna ciążyć zaczynają boleć mnie plecy trochę puchną ręce ale ogólnie nie narzekam:)

lilith każda ciąża jest inna a co do twoich buli to mnie też właśnie w nocy bolały:) kciuki zaciśnięte czekamy:)

sa napuchniete zwłaszcza moj prawy i tak na okolo sutkow zasiniale bardzo bola sutki,nie wiem jak na karmienie bo nie karmilam jeszcze to moje pierwsze starania i brzuch mnie bobolewa jak bym miala dostac zaraz @
w nocy jak szłam do wc to normalnie ciemno mi sie robilo przed oczami a w łozku nad ranem jak chcialam sie przewrocic na drugi bok to tak mi sie krecilo ze zlapalam sie m imu wbiłam paznokcie bo myslalam ze lece z lozka wiec trzeba czekac do konca lilith trzymam kciukasy pomalu chyba wszystkim sie uda:)
a na dodatek wiecie co sie smieje do mojego m ze ciekawe jak nasze psy zniosa malenstwo jak bedzie bo jeden nie lubi dzieci a ta wieksza uwielbia i wiecie co ta wieksza podeszla i polizala mnie po brzuszku ale sie nie nakrecam to pies

reklama
Wróciłam ze sklepowego spacerku.. od wczoraj mnie plecy bolą i bardziej na @.. no nic, zobaczymy jeszcze niedługo :)
Bafinko brzuszek się jeszcze powiększy, najważniejsze że synek zdrowy, rusza się i Ty jesteś szczęśliwa :)
Kwiatuszqu u Ciebie to na prawdę bardzo ciekawie wygląda! Mocno trzymam kciuki by to była fasolka a psami się nie przejmuj, na pewno pokochają dzidzie gdy się pojawi, bez względu na to czy wcześniej lubiły czy nie.

Do góry