reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakup wózka ????

Gosiu, a mam pytanie, jak wam się sprawują pasy bezpieczeństwa? Bo mężowi jak był w sklepie to przy regulacji szelek taśmy powypadały i wydawało nam to się takie tandetne.

mi się wydają ok! ja od razu wymontowałam szelki na ramiona, bo moje dziecko dostaje szału w 5-cio punktowych pasach. Jest zapięty tylko w pasie i dobrze trzymają.

reklama
Kupiłam w końcu ciężkiego Coneco Traffica, może za niedługo będę żałować, że nie lekka goła Inglesina, ale miałam wrażenie, że w Trafficu jest synkowi wygodniej, w Inglesinie siedział taki ściśnięty. No a najbardziej przaerażające jest to, że człowiek kupuje polski wyrób, a na opakowaniu pisze Made in China, zresztą z Inglesiną jest to samo, ale to wiedziałam wcześniej.

A nasz nowy wózeczek przetestowany w ekstremalnych warunkach - plaża + kocie łby + spore obciążenie torbą wózkową, wnoszenie wózka z synkiem po schodach, kólka się nadal trzymaja i nic nie piszczy, jak na razie wózeczek sprawuje się dobrze, synusiowi wygodnie, co wieczór zasypiał w nim sobie i nawet głośna muzyka mu nie przeszkadzała, a rodzice mogli sobie posiedzieć w knajpie.

ha kupiłam na e-bayu wózek Jane twin two i nosidełko do auta jestem szczęśliwa i muszę się Wam pochwalić;-) zrobię zdjecia i wstawię:-) zastanawiam sie jeszcze nad matrixem do tego wózka może jak trafi mi sie jakis za rozsądną cene ... to też kupie maż mi głowe urwie :-) ale co tam

Ja tez gratuluje Żaniu:-).

Mialam do czynienia z pojedynczymi wozkami tej firmy i wg mnie sa one bardzo dobre. Wiec i ten dla blizniakow super sie spisze - tego życze.

reklama
Witam:-)Ja tez mam wozek Jane Energy.Kupilam go ponad 2 lata temu dla mojego syna i do dzisiaj jest jak nowy.A jezdzil w nim moj syn i teraz woze w nim jedna z moich blizniaczek jak musze wyjsc gdzies tylko z jedna:-)Jestem z niego mega zadowolona:tak:
Pozdrawiam:-)

Do góry