mysz1978 gratuluje udanej transakcji:-).
ja jeszcze nie odwarzyłam sie niczego wystawić, choc juz dawno mam ochotę kilku przedmiotów sie pozbyć. jest też kilka rzeczy po mamie..., większość oddaliśmy albo do Caritasu albo do hospicjum ale jest też wózek inwalidzki, dmuchany materac przeciw-odleżynom, sprzęt stomijny i futro, które chcemy sprzedać... zbieramy na pomnik.
jesli to nie kłopot to może któraś z was objaśnić mi kilka szczegółów odnośnie zasad allegro? w sumie to nie ten temat ale co tam.
kiedy płace dla allegro za wystawienie przedmiotu?
i w jakiej formie? przysyłają mi jakaś fakturę?
jak to jest ze zdjęciami? kilka mozna wystawić za darmo a za resztę muszę zapłacić tak?
z gory dziekuje
a co do wózka, to ja myslę, ze ten Hauck jest OK. z doświadczenia wiem, ze nie warto kupować czegoś "lepszego" gdy to co sie ma jest dobre. my zeszłej wiosny zaopatrzyliśmy się w spacerówkę - parasolkę, ale używalam jej tylko jakies 5 miesięcy, bo jak zaczeły padać deszcze to ni jak nie dałam rady prowadzić ją jedną ręką a w drugiej trzymać parasola, wiec powróciłam do starego-dobrego Graco. a teraz odkąd mama umarła to wózka nie używamy wcale. na spacerach sobie spacerujemy.