reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnosnie
1 kapturkow do karmienia
2 laktatora
jakie kupic?????

neska kapturków nigdy nie miałam (mimo że bardzo długo karmiłam w poprzedniej ciąży) więc nie będe się wypowiadać
natomiast jeśli chodzi o laktator to miałam i mam zresztą teraz też z firmy Tommee Tippe:
Laktator ręczny | Tommee Tippee
jestem z niego bardzo zadowolona, był znacznie tańszy niż elektryczny a sprawdził się świetnie
oczywiście kupiłam go później gdy okazało się że pokarmu mam więcej niż Julka potrzebuje :-D
ale moim zadaniem najważniejsze przy wyborze laktatora jest to żeby muszla laktacyjna była duża, aby mleko nie wyciekało ci bokami :baffled:

Dzieki dziewczyny. U mnie kapturki sa na liscie do szpitala. Laktator niby tez ale wiem ze to spory wydatek a chcialabym jakis lepszejszy jesli juz. Dlatego albo sie wstrzymam albo kupie asekuracyjnie a jakby co oddam do sklepu.

Zakupiona koszula :) DSC07133.jpg

Drugiej po szukam takiej na zakładkę :)

Fajne macie te koszule, ja dzis sobie kupilam pizame rozpinana, a koszula rozpinana kupi mi tesciowa w Polsce bo tutaj nic nie znalazlam godnego uwagi, a jak byly to mialy 3 guziki i tyle. Laktator kupilam z aventu uzywany, z ogloszenia, wczesniej mialam pozyczony w pierwszej ciazy i sprawdzil sie calkiem dobrze. Co do kapturkow nie uzywalam nigdy, Maja umiala zassac cycusia i mam nadzieje ze synek tez bedzie umial.

reklama
Do góry