reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Bella ja mam to samo ubrałabym dzieciaczka w 1-2 kolorki do siebie pasujące he he wiadomo jak przeważa róż można dodać fiolet, szary, biały,turkus,czerń nigdy nie każda część garderoby w innym kolorku ha ha

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem mamą córeczki urodzonej w listopadzie 2010, i chłopca urodzonego w grudniu 2011 :) Czylu\y zimową mamusia. Z zwiazku z tym mam na sprzedaż trochę takich cieplejszych ubranek w małym rozmiarze.
Gdybyscie były zainteresowane to piszcie śmiało czego potrzebujecie, może się coś znajdzie. Ubranka sa wszystkie w bardzo dobrym lub dobrym stanie.
Wklejam zdjecia kombinezonów i czapeczek. Ceny do negocjacji :)

No i oczywiscie życze Wam spokojnej ciąży, i łatwego, szybkiego i godnego zapamietrania porodu :)

Ja się napewno nie obrażę, akurat lubie takie kolorki ale za to ja bym nie ubrała dziecka w róż. Każdy ma swój gust i na szczęście jest duży wybór kolorowych ubranek.

Moja mama mi mówi: "Pamiętaj jak będzie dziewczynka to nie przesadzaj z różem bo aż zemdlić może. Nie róż. Tylko nie róż"
Ha ha ha :) Lubie połączenia białego z brązem, różu z szarością a niebieskiego z bielą. I u mnie te kolory będą dominować. Antek śmiesznie wyglądał w żółtym kolorze i teraz ostrożnie do niego podchodzę. Wrzucę jakieś zdjęcie jego jak był maleńki w żółci.

zgrzeszylam !!!!!!!!! ja powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepow dziecinnych :p no ale body na 1 zdjeciu kosztowaly 5zl/sztuka to jak mialam nie kupic ? pytam jak :p ??? bawelna zarypista ! jest likwidacja sklepu i ciuszki Fixoni (rewelacyjna bawelna normalnie jedno body 20-30 zl) wyprzedaja po 2 i 5 zl ! no nie moglam przejsc obojetnie ! :p
Foto-BORBI6W4-1.jpg

Foto-NNXM6CSD.jpg

sliczne misiaczki ja mam dwa po Mai, slodko dzieci w tym wygladaja :)

Body w auta po prostu rewelacyjne. Aż zachciałam mieć chłopca.

DSC02727.jpgDSC02491.JPGPB160047.jpg

Dwa zdjęcia mojego dziecka w żółci - po prostu bleee... nie lubiłam go w tych kolorach i już a mnóstwo rzeczy w tym kolorze kupiłam bo to taki uniwersalny kolorek, radosny, słoneczny a teraz patrzeć nie mogę :) i nie kupię nic już w żółci. A jeszcze jak widać przewijak też żółty i pościel też :( jaka ja głupiutka byłam.

My mamy takiego "misia" do tego spodnie ale nie mam zdjęcia i skarpetko buciki też do kompletu.
Później na 2 latka mamy kobinezonik z głową i ogonkiem lwa jest mega słodki :)

Deizi czepiasz sie ladnie Antonio w zoltym wygladal :)

kupilam sobie portki
2587277891

fajne ale poki co musza polezec i poczekac az Olusiowe mieszkanie urosnie bo ten material mi opada, ale kolorek maja ekstra ! no i ksoztowaly polowe tego co w sklepie wiec jestem zadowolona :)

Cortina fajowskie portki... nie masz regulacji tego panelu ja w 1 mam, ale i tak portki mi z tylka lecą a w 2 mam regulacje pod brzuchem zanim jest panel a gumka w panelu jest dość ciasna więc leżą jak ta lala

fajne zakupy dziewczyny, ja mam zamiar w styczniu na przecenie w tesco kupić maleństwu takiego misia:)

spodnie też fajne, ja kupiłam za 5 zł z allegro tzn poza allegro po zakończeniu aukcji ale się okazały za krótkie jakieś 2 cm:(

Deizzi co Ty wygadujesz, tak chłopaka obrazić no:)) baaardzo ładnie mu w żółtym ale jak to mówią ladnemu we wszystkim ładnie:)))

Cortina fajne spodenki;) ja mam z pierwszej ciąży ale w tylku jeszcze za luźne, i zostały mi dwie spódnice jak narazie a zimno się robi...

reklama
Do góry