reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
mozna go przerobic na wersje z nozkami :)
do wozka taki wydaje mi sie praktyczniejszy, mniej wkladania bo tylko rece :)

Cortina bardzo ładny ten kombinezon:) na zdjęciu wygląda na ogromny hehe jaki rozmiar kupiłaś?

a ja przez weekend robiłam przegląd ubranek po dziewczynkach, wybrałam wszystkie ubranka w kolorach uniwersalnych w których swobodnie i mojego Jasia będę mogła ubrać i cieszę się bo nazbierał się wielki karton ubranek, w tym najwięcej właśnie na sam początek w rozm. 56, 62, 68 :-) w tym mała ciepła kurteczka ze sztruksu i spodenki w błękcie, dogrzebałam się też kombinezoniku, byłam pewna że to rozm. 62 , a teraz zaglądam i rozmiarówka niby 62/68:cool:

Pati kombinezon na wiek 0-2 mies.(50-56) wiec jest megaaaaa wielki hahaha :-D
aktualnie moja corka wpakowala lalke Baby Born i dla lalki tak z 15 cm na dlugosc przyduzy ale lalki te maja ok 47 cm wiec mysle ze na prawdzie dziecko bedzie ok :)

Fajnie ze po dziewczynkach dla Jasia masz ciuszki :)
ja po Mai mam kilka sztuk wiec musze dokupic a ze szmatki male drogie to powoli zaczelam sie zaopatrywac :)

Pati kombinezon na wiek 0-2 mies.(50-56) wiec jest megaaaaa wielki hahaha :-D
aktualnie moja corka wpakowala lalke Baby Born i dla lalki tak z 15 cm na dlugosc przyduzy ale lalki te maja ok 47 cm wiec mysle ze na prawdzie dziecko bedzie ok :)

Fajnie ze po dziewczynkach dla Jasia masz ciuszki :)
ja po Mai mam kilka sztuk wiec musze dokupic a ze szmatki male drogie to powoli zaczelam sie zaopatrywac :)

haha:-D to rzeczywiście duży! jak to zdjęcia potrafią zmylić:-D

DSC00040.jpga to moje pierwsze "łowy" rajstopki troszkę duże ale na opakowaniu pisało 58-62 :) będa na później.. bo skarpetki to celowo takie kupiłam bo nie mogłam się im oprzeć.
Muszę Wam przyznać, że za skarpetki zapłaciłam 2 zł, za rękawiczki 2.99 zł i za rajstopki 5.99 zł i wszystko nowiutkie :) i kupiłam jeszcze misiowy fioletowy kocyk po kąpaniu taki cieńszy za 11.99 :)

No no mamuśki szaleją.

Strasznie mi sie podoba kombinezon 2 w jednym, raz śpiworek raz z nózkami jak w spodniach... super sprawa... do fotelika napewno mega wygodnie bo tak to kombinezon-śpiworek z dziurą na pasy od fotelika.

Co do rękawiczek ja nie będę kupowac takiemu maluszkowi no chyba,że będą w kombinezonie.

Podobałby mi się taki z wywijanymi rękawiczko-rękawkami zaleznie od pogody można łapki zakryc lub nie... takie pajace po domu czy kaftaniki też w Uk widziałam z możliwością zakrycia małych paluszków i wtedy nie trza niedrapki zakładać w domu.

Najbardziej mnie raziło u znajomych jak zakładali maluszkowi skarpetki na rączki... jak to wygląda a feeeee

reklama
Cortina kombinezon bardzo ładny:)
Ja myślę jednak nie kupować takiego typowo zimowego kombinezonu bo będzie zwyczajnie nie wykorzystany. Myślałam raczej o czymś np z polaru

Do góry